Bosch WNA14400EU - Serie 6 - Was-droogcombinatie
Bosch WNA14400EU – Serie 6 – Was-droogcombinatie

Bosch WNA14400EU – Serie 6 – Was-droogcombinatie

961,67

Meer informatie

Met de Bosch WNA14400EU wasdroogcombinatie kan je tot 9 kg wassen en tot 6 kg drogen. Gebruik onder andere een AllergiePlus programma om extra hygiënisch te wassen, of kies Wash&Dry60 om in 60 minuten te wassen en te drogen. Wil je het programmaduur verkorten op standaard programma’s? gebruik dan de SpeedPerfect functie. De AutoDry sensoren zorgen voor de beste temperatuur en vochtigheid, waarbij ActiveWater zorgt voor het beste waterniveau. Was vergeten? voeg dit toe via de bijvulfunctie.
Voordelen IronAssist stoombehandeling
AutoDry sensoren
AllergiePlus
Nadelen Geen bediening via de app mogelijk
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
VarioDrum, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
ActiveWater, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Zelfreinigende condensor De hete afvoerlucht van de warmtepomp wordt gebruikt voor het volgende droogproces. Door middel van condenswater, wordt de condensor automatisch schoongespoeld. Op deze manier wordt je kleding droog gemaakt met een zo min mogelijk energieverbruik en heb je minder onderhoud.
EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
Kenmerken van de Bosch WNA14400EU
IronAssist stoombehandeling – AutoDry – EcoSilence drive – 10 jaar garantie op de motor – Wash&Dry 60 – SpeedPerfect -VarioTrommel – AllergiePlus – Bijvulfunctie – LED display – ActiveWater – AntiVibration – Zelfreinigende condensor – aquaStop
Programma’s
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s:AllergiePlus,Extra snel 15′,Mix,Centrifugeren/afpompen,Spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s:Opfrissen,Drogen,voorzichtig drogen,Wash&Dry 60 min
Extra functies wassen:Licht strijken,Spin speed selection,SpeedPerfect,Start / Pause,Temperatuur selectie,Voorwas
Extra functies drogen:Droogdoel