AEG L7WE76EBI - Inbouw was-droogcombinatie
AEG L7WE76EBI – Inbouw was-droogcombinatie
1.199,00 Meer informatie

AEG L7WE76EBI – Inbouw was-droogcombinatie

1.199,00

Meer informatie

De AEG L7WE76EBI is een inbouw wasdroogcombinatie die je gemakkelijk achter je kastdeur in je keuken of bijkeuken kan wegwerken. Met de AEG L7WE76EBI hoef je was nooit meer te verplaatsen van de wasmachine naar de droger. Deze energiezuinige was/droogcombinatie met energielabel A wast en droogt al je wasgoed in één keer. Het laadvermogen is 7 kg voor wassen en 4 kg voor drogen. De machine is Woolmark Blue gecertificeerd wat wil zeggen dat je er met een gerust hard wollen kleding in kunt wassen en drogen. Met een was-droogcombinatie van AEG heb je altijd het beste resultaat en de meest veilige verzorging van je wasgoed
Voordelen L7WE76EBI
Gemakkelijk in te bouwen achter je keukenkastdeur
Wast en droogt in één keer
DualSense: wast en droogt ook je fijne en wollen was
Snel programma: wast en droogt in één uur
Stoomfunctie: frist kleding op en verwijdert nare geurtjes zonder te wassen
Nadelen L7WE76EBI
Droogsysteem is condensatie dus niet voorzien van een zuiniger warmtepompsysteem
DualSense: ook voor fijne en wollen was
Geen handwas en droogmolens meer. Deze AEG was/droogcombinatie met DualSense wast en droogt al je wasgoed, inclusief je delicate items, zoals fijne was en wollen handwas. Dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommel bewegingen zorg je er zo voor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Het speciale wol programma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.
Altijd minimaal verbruik
Door de Optisense technologie wordt de de was- en droogtijd automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Dit zorgt ervoor dat je was nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Zo bespaar je tijd, energie en water of de lading nu klein of groot is. En…je kleding blijft langer mooi want die wordt niet onnodig lang gewassen of gedroogd.
Stoomfunctie: opfrissen en kreukvrij maken
Wanneer een kledingstuk even moet worden opgefrist maar geen volledige wasbeurt nodig heeft dan zijn de speciale programma’s van deze was/droogcombinatie perfect. De stoom programma’s helpen namelijk bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes. Zo is je favoriete kledingstuk snel weer fris en glad.
Snel: 1 kilo wassen en drogen in één uur
Soms heb je haast en moet je was snel gedaan zijn, bijvoorbeeld als je dat ene jurkje zo graag aan wilt of dat overhemd voor werk. De AEG L7WE76EBI beschikt over een speciaal was- en droogprogramma zodat je 1 kilo was in 1 uur kunt wassen en drogen! Na 60 minuten is je kleding gewassen en komt het droog uit de machine. Klaar om te gaan.
Woolmark Blue, wollen kleding veilig in de machine
Deze was-droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waarmee zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.
Meer voordelen op een rijtje:
Startuitstel: bepaal zelf wanneer je programma van start gaat
Groot Display waardoor alles gemakkelijk leesbaar is
Overloopbeveiliging met Aqua Stop
Anti-schuim spoelsysteem
Wasprogramma’s AEG L7WE76EBI
Katoen
Katoen Eco
Synthetisch
Fijne was
Wol / Handwas
Outdoor
60min wassen en drogen
Stoom
Spoelen
Centrifugeren / pompen