Bosch WDU8H540NL - Serie 6 - WashDry - Was-droogcombinatie
Bosch WDU8H540NL – Was-droogcombinatie
1.259,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.259,00.999,00Huidige prijs is: €999,00. Meer informatie
Aanbieding!

Bosch WDU8H540NL – Was-droogcombinatie

Oorspronkelijke prijs was: €1.259,00.Huidige prijs is: €999,00.

-21%

Meer informatie

Met de Bosch WDU8H540NL was-droogmachine kan je maar liefst 10 kg wassen en 6 kg drogen. Met het AutoDry systeem droog je nooit langer dan nodig, omdat de vocht continu wordt gemeten. De machine beschikt over vele programma’s, waaronder een sportprogramma, AllergiePlus programma en een trommelreinigingsprogramma. Was en droog in 60 minuten met de Wash&Dry of gebruik de NightWash om in extra stilte te wassen. Check de was-droogmachine op afstand via HomeConnect en ben je was vergeten? voeg dit toe via de bijvulfunctie.
Voordelen Wash&Dry
AllergiePlus
HomeConnect
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
Wash+Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze was-en droogmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
NightWash, extra stil De wasmachine beschikt over een NightWash programma. Dit programma is speciaal voor in de nacht en zorgt ervoor dat zodra het programma draait, de wasmachine extra stil wast. Op deze manier heb je een betere nachtrust.
EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
VarioDrum, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.
ActiveWater, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
Kenmerken van de Bosch WDU8H540NL
AutoDry – EcoSilence Drive – 10 jaar garantie op de motor – DirectSelect – Sportprogramma – NightWash – Trommelreiniging – Wash&Dry – Allergie+ – HomeConnect – EcoPerfect – Kinderslot – MyTime – Bijvulfunctie – aquaStop – MultiTouch LED – varioTrommel – ActiveWater – AntiVibration – Beladingssensor – Vochtigheidssensor – Zelfreinigende condensor.
Programma’s wassen en drogen
Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Wasprogramma’s trommel reiniging met geheugenfunctie, Extra snel 15′, Spoelen, Mix, MyTime, Centrifugeren/afpompen, Remote Program, Sport.
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: Opfrissen, MyTime, Remote Program, Wash&Dry 60 min
Extra anti-vlekken programma’s te selecteren via de App: AllergiePlus, Dekbedden, Handdoeken, Shirts