Siemens WD4HU540NL - iQ500 - Was-droogcombinatie
Siemens WD4HU540NL – iQ500 – Was-droogcombinatie
1.199,00 Meer informatie

Siemens WD4HU540NL – iQ500 – Was-droogcombinatie

1.199,00

Meer informatie

Met de Siemens WD4HU540NL wasdroogcombinatie is het mogelijk om het Wash&Dry in 60 minuten te wassen en te drogen. Kies speciale functies op standaard programma’s zoals; varioSpeed om je programmatijd te verkorten, NightDry om nog stiller te drogen, of bedien de wasdroogcombinatie via de HomeConnect app. Het waterPerfectPlus systeem zorgt voor het beste waterverbruik en de sensoren van AutoDry zorgen voor de beste temperatuur. Was vergeten? voeg dit toe met de bijvulfunctie. Was tot maar liefst 10 kg en droog tot een maximale capaciteit van 6 kg.
VoordelenHomeConnect app
AutoDry vochtigheidssensoren
Wash&Dry 60 en 90 minuten
NadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldosering
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Siemens wasdroogcombinatie is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droog of wasproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
NightWash, extra stil De wasmachine beschikt over een NightWash programma. Dit programma is speciaal voor in de nacht en zorgt ervoor dat zodra het programma draait, de wasmachine extra stil wast. Op deze manier heb je een betere nachtrust.
Wash+Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water
WaveDrum, betere zorg voor je kleding De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de droger zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
smartFinish, minder kreukelsDoor de stoom die wordt gebruikt bij het smartFinish-programma, worden kreukels en vouwen verminderd. Hiermee bespaar je ook tijd voor het strijken.
Kenmerken van de Siemens WD4HU540NL
Trommelreiniging – myTime – Outdoor – HomeConnect app – Wash&Dry 60 / 90 – varioSpeed – Kinderbeveiliging – NightWash – AutoDry – Antivlekken programma’s – Bijvulfunctie – aquaStop – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – MultiTouch LED – WaveDrum – Trommelverlichting – AntiVibration – waterPerfect Plus.
Programma’s en opties
Standaard wasprogramma’s: Katoen – Kreukherstellend – Fijn/Zijde – Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: Trommelreiniging – Extra Snel 15 – Mix – myTime – Spoelen – Outdoor+impregneren – Centrifugeren/afpompen – Programma’s via HomeConnect
Extra functies wassen: Licht strijken – Extra spoelen – Kinderslot – myFavourite – Stil wassen – varioSpeed – Voorwas – Extra water
Standaard droogprogramma’s: Katoen en kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: smartFinish – myTime – Wash&Dry 60
Extra functies drogen: Strijkdroog – NightDry – Drogen