Bosch WNA14420NL - Serie 6 - Was-droogcombinatie
Bosch WNA14420NL – Serie 6 – Was-droogcombinatie

Bosch WNA14420NL – Serie 6 – Was-droogcombinatie

949,00

Meer informatie

Met de Bosch WNA14420NL wasdroogcombinatie kan je tot 6 kg drogen en tot 9 kg wassen. Heb je weinig tijd? was en droog dan in 60 minuten met Wash&Dry of zet op standaard programma’s de functie SpeedPerfect aan om tot 65% tijd te verkorten. De sensoren van de AutoDry regelen de temperatuur en vochtigheid voor het beste resultaat en wordt wasgoed beschermd tegen schade in de varioTrommel. Liever hygiënischer wassen? kies dan het AllergiePlus programma.
Voordelen SpeedPerfect
AllergiePlus
Zelfreinigende condensor
Nadelen Beschikt niet over een stoom functie
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
VarioTrommel, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioTrommel tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijderd.
AllergiePlus, voor extra hygiëne Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
Zelfreinigende condensor De hete afvoerlucht van de warmtepomp wordt gebruikt voor het volgende droogproces. Door middel van condenswater, wordt de condensor automatisch schoongespoeld. Op deze manier wordt je kleding droog gemaakt met een zo min mogelijk energieverbruik en heb je minder onderhoud.
Kenmerken van de Bosch WNA14420NL
AllergiePlus – IronAssist – Zelfreinigende condensor – Wash&Dry 60 minuten – SpeedPerfect – Bijvulfunctie – XXL volume trommel van 70 liter – EcoSilence drive – varioTrommel – AntiVibration – Kinderbeveiliging – EasyClean lade – 10 jaar garantie op de motor – Resttijdweergave – Eindtijduitstel
Functies en programma’s op de Bosch wasdroogcombinatie
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: AllergiePlus, SuperKort 15min, Mix, Afpompen/Centrifugeren, Spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: IronAssist, Drogen, Voorzichtig drogen, Wash&Dry 60 min
Extra functies wassen: Licht strijken, Selectie toerental, SpeedPerfect, Start / bijvullen, Temperatuur selectie, Voorwas
Extra functies drogen: Droogdoel