LG GD3M108N3 - Was-droogcombinatie
LG GD3M108N3 – Was-droogcombinatie

LG GD3M108N3 – Was-droogcombinatie

599,00

Meer informatie

Met de LG wasmachine GD3M108N3 was je 6.5 kg wasgoed hygiënisch schoon. Deze was-droogcombinatie draait 1200 toeren per minuut en heeft een trommelinhoud van 58 liter. Kies uit 10 wasprogramma’s en 3 droogprogramma’s of download een gewenst wasprogramma via de LG ThinQ-app.
Ongekend stil Draai gerust laat in de avond nog een was. De Inverter Direct Drive-motor heeft een directe aandrijving en zorgt daardoor voor minder geluid.
Bespaar geld en ruimte Bespaar ruimte in je huis en maak meer ruimte voor je gezin. Dankzij de combinatie wasmachine en wasdroger van LG hoef je geen losse wasdroger te kopen terwijl je toch stralende en droge kleding krijgt.
De juiste behandeling voor elke stof Dankzij de 6 Motion-functie wordt elke stof op de juiste manier behandeld. Kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen. Zo worden de stoffen extra schoon.
Voeg vergeten wasgoed toe Ben je een kledingstuk vergeten toe te voegen aan de was? Dit is geen probleem. Je kan extra items toevoegen door simpelweg op de knop ‘Add Item’ klikt.
Download wasprogramma’s via de app Download gemakkelijk via de LG ThinQ-app extra wasprogramma’s, zoals voor wol of babykleding.
Los problemen op met je smartphone Heb je problemen met de wasmachine? Met Smart Diagnosis via de LG ThinQ-app krijg je hulp met het diagnosticeren en oplossen van eventuele problemen met je wasmachine.