Siemens WN44G200EU - iQ500 - Was-droogcombinatie
Siemens WN44G200EU – iQ500 – Was-droogcombinatie

Siemens WN44G200EU – iQ500 – Was-droogcombinatie

949,00

Meer informatie

Met de Siemens WN44G200EU wasdroogcombinatie verwijder je gericht de vier meest voorkomende vlekken, door middel van het AntiVlekken systeem. Verkort je tijd tot 65% met varioSpeed of was en droog in maar liefst 60 minuten tijd. De AutoDry sensoren zorgen voor de beste temperatuur en vochtigheid, waarbij de WaveTrommel efficiënt omgaat met je wasgoed. Met de trommelverlichting heb je een goed overzicht en ben je was vergeten? voeg dan was toe door middel van de bijvulfunctie.
Voordelen AntiVlekken programma
Wash&Dry 60
varioSpeed
Nadelen Beschikt niet over een stoomfunctie
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
smartFinish, minder kreukels Door de stoom die wordt gebruikt bij het smartFinish-programma, worden kreukels en vouwen verminderd. Hiermee bespaar je ook tijd voor het strijken.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
varioSpeed tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de machine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
WaveDrum, betere zorg voor je kleding De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Kenmerken van de Siemens WN44G200EU
smartFinish – AutoDry sensoren – Anti vlekken automaat – Outdoor impregneer programma – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – Wash&Dry 60 – aquaStop – varioSpeed – Bijvulfunctie – LED display – Trommelverlichting – waveTrommel – waterPerfect Plus – AntiVibration – Kinderbeveiliging – easyClean filter
Programma’s
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: Extra Snel 15′, Mix, Outdoor+Impregneren, Centrifugeren/afpompen, Extra spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: smartFinish, Drogen, Voorzichtig drogen, Wash&Dry 60′
Extra functies wassen: Licht strijken, Selectie toerental, varioSpeed, Start / Pause, Selectie temperatuur, Voorwas
Extra functies drogen: Droogdoel