Bosch WDU8H541EU - Serie 6 - Was-droogcombinatie
Bosch WDU8H541EU – Serie 6 – Was-droogcombinatie
1.259,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.259,00.1.049,00Huidige prijs is: €1.049,00. Meer informatie
Aanbieding!

Bosch WDU8H541EU – Serie 6 – Was-droogcombinatie

Oorspronkelijke prijs was: €1.259,00.Huidige prijs is: €1.049,00.

-17%

Meer informatie

De Bosch WDU8H541EU is een was-droogcombinatie die tot 10 kg kan wassen en tot 6kg kan drogen. Beschikt over vele programma’s met onder andere; Wash&Dry 60, Remote Program, MyTime en Sport. Stel verschillende opties in bij standaard programma’s zoals; HygieneCare voor extra hygiëne, Speedperfect voor het verkorten van tijd of SilentDry om nog stiller te drogen. Met de vochtigheidssensoren van AutoDry heb je altijd de beste droogtijd en bedien de wasdroogcombinatie via de HomeConnect app op je telefoon. Voor een beter overzicht in de trommel beschikt het over LED verlichting.
VoordelenHomeConnect app
AutoDry vochtigheidssensoren
HygieneCare programma
NadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldosering
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Bosch wasdroogcombinatie is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Wash+Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
HyieneCare, voor extra hygiëne Het HygieneCare programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasdroogcombinatie zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Kenmerken van de Bosch WDU8H541EU
Trommelreiniging – MyTime – Wash&Dry 60 – HomeConnect – SpeedPerfect – Kinderbeveiliging – HygieneCare – Antikreuk – myFavorite – NightWash – SilentDry – AutoDry – Bijvulfunctie – aquaStop – EcoSilence drive – MultiTouch LED display – varioDrum – Eindtijduitstel – AntiVibration – Trommelverlichting
Programma’s en functies
Standaard wasprogramma: katoen, kreukherstellend – fijn/zijde – wol/handwas
Speciale programma’s wassen:Trommel reinigen met automatische herinnering – Extra Snel 15′,Spoelen – Mix – MyTime – Afpompen/Centrifugeren – Remote Program – Sport
Standaard droogprogramma: katoen – kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s:Opfrissen – Remote Program – Wash&Dry 60 – MyTime
Opties wassen:1-3 extra spoelbeurten – Antikreuk – HygieneCare – Kinderbeveiliging – myFavorite – Night wash – SpeedPerfect – Voorwas – Extra water
Opties bij het drogen :Strijkdroog – Night Dry – Silent Dry – Solo Dry – Speed,Kastdroog – Kastdroog+ – Wassen en Drogen