☑ A-merk wasmachines

☑ Altijd de laagste prijs dankzij onze vergelijker

☑ Gratis thuisbezorgd

Wasmachine aanbiedingen: vind de beste deal

Wasmachine aanbiedingen: vind de beste deal

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Er zijn regelmatig goede wasmachine aanbiedingen te vinden op het internet, maar soms moet je gewoon even weten waar je moet zoeken. Met een aanbieding bespaar je niet alleen geld, in sommige gevallen krijg je ook nog eens extra garantie of een gratis wasmiddelpakket bij aankoop. Wij helpen je om de beste deal te vinden.

Verschillende soorten wasmachines

Maakt jouw wasmachine ontzettend veel lawaai? Of werkt deze niet helemaal meer zoals het hoort? Dan wordt het hoog tijd om een nieuwe aan te schaffen. Het kopen van een nieuwe wasautomaat is geen alledaags klusje en vergt daarom ook enige tijd en nauwkeurigheid. Voordat je op zoek gaat naar wasmachine aanbiedingen adviseren we om te kijken naar de eigenschappen van verschillende wasautomaten. Welke functies vind je belangrijk? En welke machine past het beste bij jouw wensen en behoeften? Als je weet waar je naar op zoek bent, wordt het vinden van een goede aanbieding veel makkelijker.

De Wasmachine aanbiedingen van dit moment

Het is mogelijk om gericht te zoeken op wasmachines. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je een grote hoeveelheid kleding kan wassen? Of zoek je een extra zuinig exemplaar? Vul je wensen in bij de filterfunctie en kijk vervolgens naar de beschikbare aanbiedingen. Winkels en webshops werken regelmatig met kortingscodes voor een speciale productcategorie. Houd er echter rekening mee dat kortingscodes maar een beperkte tijd geldig zijn. Abonneer je op nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de laatste wasmachine aanbiedingen; zo mis je nooit een goede korting. Daarnaast zien we ook veel cashback-acties voorbij komen. Dit zijn online aanbiedingen waarmee je na aankoop een deel van het aankoopbedrag terug kan krijgen via de leverancier.

Kortingen bij BCC, Bol.com en andere winkels

Tegenwoordig hoeven we niet meer naar een fysieke winkel om een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Het vinden van de perfecte wasautomaat op het internet wordt ons dan ook steeds makkelijker gemaakt. Veel grote winkelketens verkopen online wasmachines, maar vaak zijn de verschillen in prijs behoorlijk. Door kortingen, cashback-acties en andere aanbiedingen kan het verschil snel oplopen tot tientallen euro’s. We adviseren je dan ook altijd om wasmachines met elkaar te vergelijken. Zo garandeert BCC bijvoorbeeld dat zij huishoudelijke apparaten goedkoper leveren dan concurrenten als MediaMarkt. Bovendien checken wij bij alle webwinkels of er goede aanbiedingen zijn. Deze delen wij uiteraard met jullie op onze website.

Niet te veel wasmiddel gebruiken

Black Friday wasmachine aanbiedingen

Het lijkt nu misschien nog ver weg, maar tijdens Black Friday zijn de kortingen hoger dan ooit. Deze feestdag is overgewaaid vanuit Amerika en staat bekend om de hoge aanbiedingen en leuke acties. Dus kan jouw wasmachine nog een tijdje mee? Dan is het misschien verstandig om te wachten tot Black Friday of een andere periode wanneer er met prijzen worden gestunt. Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november; zet dat maar alvast in je agenda. 

Vergeet de bezorg- en installatiekosten niet

Vind jij de prijs van de wasmachine ook zo belangrijk? Dan ben je zeker niet de enige. Wasmachine aanbiedingen bieden dan ook vaak uitkomst als je te maken hebt met een laag budget. Het is echter belangrijk dat je niet alleen op de prijs van de wasautomaat let, maar ook naar andere bijkomende kosten kijkt. Vergelijkingssites sorteren de prijzen van de wasautomaten vaak van laag naar hoog, maar de bezorg- en installatiekosten worden hier vaak niet bij inbegrepen. Het is dan ook heel goed mogelijk dat je met een aanbieding nog steeds meer betaald dan bij een concurrent. Let daarom goed op de extra kosten en lees altijd de kleine lettertjes!

Let niet alleen op de prijs!

Naast de prijs zijn er nog een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Denk bijvoorbeeld aan het vulgewicht, geluidsniveau en de energieklasse. Een wasautomaat met energielabel A kost doorgaans meer dan een minder zuinig model. Daarnaast heeft het merk ook een grote invloed op de prijs. Merken als Samsung, Siemens en AEG worden gezien als de A-merken en staan bekend om hoge kwaliteit en de nieuwste technologie. De modellen van A-merken worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daarom een stuk duurder dan goedkopere wasmachines. Het is belangrijk dat je een exemplaar koopt die het beste bij jou en je gezin past. Kijk daarom niet alleen naar de wasmachine aanbiedingen, maar kijk ook naar het vulgewicht, de energieklasse, geluidsniveau en andere kenmerken.

Niet te veel en niet te weinig wasmiddel

Veelgestelde vragen over wasmachine aanbiedingen:

 • Wat is de beste manier om een wasmachine schoon te maken?

  Houd jouw wasmachine altijd goed schoon door regelmatig een lege wasbeurt te draaien met heet water en azijn. Open de wasmachine vervolgens en laat hem een uur lang open staan. Aan het eind van het uur sluit je de kap en laat je de machine een volledige cyclus draaien.

 • Hoe maak ik mijn wasmachine op natuurlijke wijze schoon?

  Ons voornaamste advies om een wasmachine schoon te houden is om het goed bij te houden. Diep reinigen kost behoorlijk wat tijd - en veel azijn - maar het is een proces dat minstens maandelijks moet gebeuren om de groei van bacteriën te voorkomen. Als dat niet lukt, zou een paar keer per jaar voldoende moeten zijn om schimmel buiten de deur te houden.

 • Waar doe je azijn in een wasmachine?

  Om je kleren zachter te maken, kan je azijn toevoegen aan je wasverzachter-dispenser. Om vervelende geuren te bestrijden, voeg je het direct toe aan de wasbak van de wasmachine tijdens de spoelcyclus, of gebruik je het in plaats van gewoon wasmiddel en voeg je het opnieuw toe tijdens de spoelcyclus als je echte stank moet aanpakken.

 • Waarom komt er een rioollucht uit mijn wasmachine?

  De meest voorkomende oorzaken van een wasmachine die naar rioolwater stinkt, zijn verkeerd geïnstalleerde leidingen, verstoppingen in de afvoer of verstoppingen in de ontluchtingspijp. Controleer ook het filter van de wasmachine voor verstoppingen.

 • Hoe vaak moet ik mijn wasmachine reinigen?

  Het is aanbevolen om uw wasmachine eens per week of twee keer per maand een schoonmaakbeurt te geven, afhankelijk van hoe vaak u de machine gebruikt. Als u de machine niet zo vaak gebruikt, is het aanbevolen om minimaal één keer per maand een wasbeurt te draaien.

Vergelijk op prijs

Meerdere aanbieders

Groot aanbod

Maak je keuze

Energiezuinig

Meerdere energieklassen

Vulgewicht

Groot én klein!