Siemens WN34A100EU - iQ500 - Was-droogcombinatie
Siemens WN34A100EU – iQ300 – Was-droogcombinatie

Siemens WN34A100EU – iQ300 – Was-droogcombinatie

865,00

Meer informatie

Met deze Siemens WN34A100EU wasdroogcombinatie kan je tot 8 kg wassen en tot 5 kg drogen. Om tijd te besparen, zorgt het Wash&Dry programma ervoor dat je in 60 minuten gewassen en gedroogd hebt. De AutoDry sensoren meten de vochtigheid in de droger en de WaveTrommel gaat efficiënt en zacht om met wasgoed. Met waterPerfectPlus beschik je optimale waterverbruik en zorgt varioSpeed dat standaard wasprogramma’s tot 65% in tijd verkort worden. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
Voordelen AutoDry functie
Allergie+ programma
varioSpeed, tot 65% sneller
Nadelen Heeft een hoog energieverbruik en is daardoor niet zuinig
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd. WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
AllergiePlus, voor extra hygiëne Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
Kenmerken van de Siemens WN34A100EU
Hygiëne programma – Wash&Dry 60 – varioSpeed – AutoDry functie – Bijvulfunctie – Groot LED display – waveTrommel – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – antiVibration – aquaStop – Kinderbeveiliging – EasyClean lade – Doseerhulp – Eindtijdtuitstel
Functies en programma’s op de Siemens wasdroogcombinatie
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: Hygiëne, Extra Snel 15′, Blouses/Overhemden, Mix, Afpompen/Centrifugeren, Extra spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: Drogen, Voorzichtig drogen, Wash&Dry 60′
Extra functies wassen: Licht strijken, Selectie toerental, varioSpeed, Start / Pause, Selectie temperatuur, Voorwas
Extra functies drogen: Droogdoel