Bosch WNA13400EU - Serie 4 - Was-droogcombinatie
Bosch WNA13400EU – Serie 4 – Was-droogcombinatie

Bosch WNA13400EU – Serie 4 – Was-droogcombinatie

859,00

Meer informatie

Met de Bosch WNA13400EU wasdroogcombinatie kan je via het Wash&Dry programma in 60 minuten tijd je wasgoed gewassen en gedroogd hebben. Zorg met de beladingssensoren van ActiveWater voor de juiste hoeveelheid water. Wil je liever sneller wassen? kies dan het SpeedPerfect programma, om tot 65% tijd te verkorten. De varioTrommel beschermd je kleding beter tegen slijtage en ben je was vergeten? voeg dan nog was toe via de bijvulfunctie.
Voordelen SpeedPerfect
Wash&Dry 60 minuten
Zelfreinigende condensor
Nadelen Beschikt niet over een stoom functie
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
ActiveWater, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Zelfreinigende condensor De hete afvoerlucht van de warmtepomp wordt gebruikt voor het volgende droogproces. Door middel van condenswater, wordt de condensor automatisch schoongespoeld. Op deze manier wordt je kleding droog gemaakt met een zo min mogelijk energieverbruik en heb je minder onderhoud.
varioTrommel, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioTrommel tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Kenmerken van de Bosch WNA13400EU
Bijvulfunctie – ironAssistent – Wash&Dry 60 min – SpeedPerfect – Groot LED display – varioTrommel – ActiveWater Plus – AntiVibration – EcoSilence drive – AquaStop – EasyClean – Kinderbeveiliging – Zelfreinigende condensor
Functies en programma’s op de Bosch wasdroogcombinatie
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: SuperKort 15min, Mix, Centrifugeren/afpompen, Sport, Spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: IronAssist, Drogen, Voorzichtig drogen, Wash&Dry 60 min
Extra functies wassen: Licht strijken, Selectie toerental, SpeedPerfect, Start / bijvullen, Temperatuur selectie, Voorwas
Extra functies drogen: Droogdoel