AEG L8WENS06C - ProSense - Wasdroogcombinatie
AEG L8WENS06C – 8000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie
1.199,00 Meer informatie

AEG L8WENS06C – 8000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie

1.199,00

Meer informatie

De AEG L8WENS06C wasdroogcombinatie beschikt over een trommel die tot maximaal 10 kg kan wassen en 6 kg drogen. Voor nog meer gemak is de warmtepompdroger te verbinden met de My AEG Care-app. Bekijk de droger op afstand, bekijk adviezen of pas instellingen aan. De DualSense technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de stoffen voor het beste resultaat, waarbij de ProSense zorgt voor optimale droogtijd.
Voordelen ProSense, beladingssensor
My AEG Care-app
Startuitstel
Nadelen Is met energielabel E niet de meest zuinige wasdroogcombinatie
Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
DualSense, extra verzorging voor je kleding De DualSense-technologie past de beweging en de temperatuur aan op het type stof wat er op dat moment gewassen wordt. Op deze manier wordt er altijd betere verzorging gegeven aan je wasgoed. De droogcylci zijn gecertificeerd door Woolmark Blue, die zelfs wol op een veilige manier wast.
ProSense, water en energiebesparend De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Verbinden met de app via WiFi Deze warmtepompdroger gaat mee met de technologische ontwikkelingen. Het is namelijk mogelijk om de droger te verbinden met de My AEG Care-app via WiFi. Bekijk op afstand allerlei instellingen, adviezen of stel de beste programma’s in. Deze functie zorgt voor nog meer gemak in huis.
Kenmerken van de AEG L8WENS06C
ÖKOMix-technologie – DualSense – ÖKOinverter – 10 jaar garantie op de motor – Extra groot display – ProTex trommel – Woolmark Blue gecertificeerd – Kinderbeveiliging – Overloopbeveiliging met AquaControl – ÖKOPower – Stoomprogramma’s – Anti-Allergie – Tijdgestuurde droogprogramma’s
Programma’s en functies op de AEG wasdroogcombinatie
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol/Handwas, Outdoor, Anti-Allergie, OKOPower, Steam, Spoelen
Mogelijkheid tot tijdgestuurd drogen
Wol & Handwasprogramma
Stoomprogramma’s