Samsung WD10T534ABW - AutoDose - 5000 serie - Was-droogcombinatie
Samsung WD10T534ABW – AutoDose – 5000 serie – Was-droogcombinatie

Samsung WD10T534ABW – AutoDose – 5000 serie – Was-droogcombinatie

909,00

Meer informatie

Met de Samsung WD10T534ABW/S2 was-droogcombinatie kan je zowel drogen als wassen. Met de AutoDose wordt de wasmiddel automatisch gedoseerd zodat je nooit meer teveel gebruikt. Bedien de machine met de SmartThings app en het AI Control systeem onthoud instellingen en adviseert programma’s. Stoom je kleding hygiënisch schoon of fris je kleding op door de hete lucht van de AirWash. Hardnekkige vlekken worden verwijderd door BubbleSoak en een grondige reiniging wordt uitgevoerd door EcoBubble. Voordelen AutoDose
Hygiene Care
AI Control / SmartThings app
Nadelen Beschikt niet over trommelverlichting
AutoDose, automatische wasmiddel dosering Door middel van de AutoDose technologie, wordt wasmiddel automatische gedoseerd in de wasmachine. Dit zorgt ervoor dat je geen wasmiddel verspilt. Het doseert automatische de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke hoeveelheid was. Met deze dispenser kan je een maand vooruit zonder bij te vullen. Stoomprogramma – Hygiënisch schoon De wasmachine beschikt over een hygiënisch stoomprogramma. De stoom dringt snel door in de kleding waardoor hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen worden verwijdert.
Digital inverter motor, efficiënter en zuiniger De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving. Hierdoor is de wasmachine energiezuiniger, stiller en krachtiger. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor.
EcoBubble, krachtig wassen De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt sneller opgenomen in je wasgoed waardoor het grondiger wordt gewassen. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Hetzelfde resultaat bij koud of warme was. Op deze manier wordt kleding ook beter beschermt. Goed voor je was en je portemonnee.
AI Control, slim wassen Met de AI Control, bedien je de wasmachine met nog meer gemak. Via deze slimme technologie worden je ervaringen, gewoontes onthouden en worden en programma’s aangeraden. Gebruik de app SmartThings om advies te vragen over programma’s, planning en probleemoplossing of selecteer het perfecte wasresultaat.
Smart Control, Bediening via de smartphone Met Smart Control van Samsung is het mogelijk om de wasmachine te bedienen via je smartphone. Ontvang meldingen op afstand, wanneer de was niet uit de machine is gehaald of 3 minuten voor de eerste of laatste spoelbeurt. Pas bepaalde instellingen aan of bekijk de voortgang op afstand in plaats van telkens naar de wasmachine te moeten lopen. Deze slimme bediening zorgt voor nog meer gemak voor en tijdens het wassen.
AirWash, reiniging met stoom Geurtjes worden verwijdert door de AirWash-technologie van Samsung. Het verwijdert en verfrist je kleding door de hete lucht en dat zonder gebruik van water of wasmiddel. Het maakt hardnekkig vuil los en verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en allergenen. Niet veel tijd voor een wasje? Dan kan je snel je kleding opfrissen zodat het altijd fris ruikt.
Kenmerken van de Samsung WD10T534ABW/S2
Kinderbeveiliging – aquaStop – SmartThings app – AI Control – EcoBubble – Swirl+ trommel – Bubble Soak – Hygiene Care – AirWash – Digital inverter motor – 10 jaar garantie op de motor – QuickWas 15′ – AutoDose – DrumClean +
Programma’s
Katoen, Eco 40-60, Mix, QuickWash 15′, Intensief koud, Hygiene Care, Kleuren was, Wol, Outdoor, Beddengoed, Synthetisch, Delicate stoffen, Centrifugeren, Centrifugeren/afpompen, DrumClean +, SilentWash, Shirts, handdoeken, AirWash, Wash+Dry, Katoen drogen, Synthetisch drogen
Opties: Voorwas, Intensief, Bubble Soak, Einduitstel
Tips voor een beter droogproces
Zorg dat je de machine regelmatig reinigt
Gebruik niet meer dan 50% van de trommel tijdens een droogprogramma
Gebruik een gemengd (mix) programma als je verschillende stoffen tegelijkertijd wil drogen
Check de SmartThings app voor aanbevolen programma’s