Siemens WN44A120NL - iQ500 - Was-droogcombinatie
Siemens WN44A120NL – iQ500 – Was-droogcombinatie

Siemens WN44A120NL – iQ500 – Was-droogcombinatie

989,00

Meer informatie

Met deze Siemens WN44A120NL wasdroogcombinatie kan je tot 9 kg wassen en tot 6 kg drogen. Om tijd te besparen, zorgt het Wash&Dry programma ervoor dat je in 60 minuten gewassen en gedroogd hebt. De AutoDry sensoren meten de vochtigheid in de droger en de WaveDrum gaat efficiënt en zacht om met wasgoed. Met waterPerfectPlus beschik je optimale waterverbruik en zorgt varioSpeed dat standaard wasprogramma’s tot 65% in tijd verkort worden. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
VoordelenWash&Dry 60
AutoDry sensoren
varioSpeed
NadelenBeschikt niet over binnenverlichting
WaveDrum, betere zorg voor je kleding De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
AquaStop, extra beveiliging De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de wasdroogcombinatie
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
iQdrive, stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Kenmerken van de Siemens WN44A120NL
AquaStop – autoDry – SpeedPack – varioSpeed – Wash&Dry 60 – Outdoor impregneer programma – Bijvulfunctie – LED display – waterPerfectPlus – antiVibration – 10 jaar garantie op de motor – iQdrive motor – Zelfreinigende condensor – Kinderbeveiliging – easyClean wasmiddellade
Programma’s
Standaard wasprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s:Extra Snel 15′,Blouses/Overhemden,Mix,Outdoor+Impregneren,Centrifugeren/afpompen,Extra spoelen
Standaard droogprogramma’s: Katoen, Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s:Drogen,Voorzichtig drogen,Wash&Dry 60′
Extra functies wassen:Licht strijken,Selectie toerental,varioSpeed,Start / Pause,Selectie temperatuur,Voorwas
Extra functies drogen:Droogdoel