Siemens WD4HU541EU - iQ500 - Was-droogcombinatie
Siemens WD4HU541EU – iQ500 – Was-droogcombinatie
1.095,71 Meer informatie

Siemens WD4HU541EU – iQ500 – Was-droogcombinatie

1.095,71

Meer informatie

Met de Siemens WD4HU541EU wasdroogcombinatie kan je tot 10 kg wassen en tot 6 kg drogen. Voor het droogproces zorgt AutoDry voor de beste vochtigheid en temperatuur en waterPerfect Plus voor het beste waterniveau tijdens het wasproces. Kies functies zoals varioSpeed om het programmaduur tot 65% te verkorten of bedien de machine op afstand via de HomeConnect app. Met de trommelverlichting heb je een goed overzicht en kan je via de bijvulfunctie vergeten was toevoegen tijdens het programma.
Voordelen AutoDry vochtigheidssensoren
HomeConnect app
varioSpeed
Nadelen Beschikt niet over een stoomfunctie
AutoDry, perfect droog. Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.
Outdoor programma De wasmachine beschikt over een outdoor- en impregneerprogramma. Door de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt het voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.
Wash&Dry, in 60 minuten Gebruik het SpeedPack XL programma om nog sneller te wassen en te drogen. In een zeer korte tijd van 60 minuten is je was schoon en droog. Handig voor als je snel een wasje wil draaien.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
WaveDrum, betere zorg voor je kleding De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Bedienen via de app op je telefoon. Deze Siemens wasdroogcombinatie is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
iQdrive, stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Kenmerken van de Siemens WD4HU541EU
AutoDry systeem – speedPack XL – HomeConnect app – Outdoor impregneer – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – Trommelreiniging – myTime – Wash&Dry 60/90 – varioSpeed – myFavorite – Kinderslot – Bijvulfunctie – Trommelverlichting – WaveDrum – MultiTouch LED – waterPerfectPlus – antiVibration – Anti vlekken programma’s
Programma’s
Standaard wasprogramma’s: Katoen – Kreukherstellend – Fijn/Zijde – Wol/Handwas
Speciale wasprogramma’s: Trommelreiniging – Extra snel 15 – Spoelen – Mix – myTime – Outdoor impregneren – Centrifugerenafpompen – Meer programma’s via HomeConnect
Standaard droogprogramma’s: Katoen – Kreukherstellend
Speciale droogprogramma’s: smartFinish – myTime – Wash&Dry 60
functies wassen: Licht strijken – Extra spoelen – Kinderslot – myFavorite – Stil wassen – varioSpeed – Extra water