Samsung WD90T754ABT - QuickDrive - Serie 7000 - Was-droogcombinatie
Samsung WD90T754ABT – QuickDrive – Serie 7000 – Was-droogcombinatie

Samsung WD90T754ABT – QuickDrive – Serie 7000 – Was-droogcombinatie

836,00

Meer informatie

Met de Samsung WD90T754ABT/S2 was-droogcombinatie, was je tot 50% sneller dankzij de QuickDrive technologie. Het AI Control systeem onthoud gewoontes, waservaringen en adviseert wasprogramma’s. Nog meer gebruiksgemak wordt mogelijk gemaakt door de SmartThings app. De EcoBubble zorgt voor een krachtigere reiniging, waarbij BubbleSoak zorgt voor een grondigere reiniging voor hardnekkige vlekken. Liever een stil programma? gebruik dan het SilentWash programma. Ben je van de hygiëne? kies dan voor HygieneSteam.
Voordelen QuickDrive
AI Control/SmartThings app
AddWash
Nadelen Beschikt niet over een automatische wasmiddeldosering
AddWash, eenvoudig vergeten was toevoegen Pauzeer gemakkelijk het wasprogramma om vergeten was toe te voegen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de AddWash. De deur hoeft niet meer volledig geopend te worden. Op de deur zit een Add Door die je open kan doen en je via het klepje gemakkelijk was kan toevoegen. De Add Door gaat niet openen bij temperaturen die hoger zijn dan 50°C.
AI Control, slim wassen Met de AI Control, bedien je de wasmachine met nog meer gemak. Via deze slimme technologie worden je ervaringen, gewoontes onthouden en worden en programma’s aangeraden. Gebruik de app SmartThings om advies te vragen over programma’s, planning en probleemoplossing of selecteer het perfecte wasresultaat.
Smart Control, Bediening via de smartphone Met Smart Control van Samsung is het mogelijk om de wasmachine te bedienen via je smartphone. Ontvang meldingen op afstand, wanneer de was niet uit de machine is gehaald of 3 minuten voor de eerste of laatste spoelbeurt. Pas bepaalde instellingen aan of bekijk de voortgang op afstand in plaats van telkens naar de wasmachine te moeten lopen. Deze slimme bediening zorgt voor nog meer gemak voor en tijdens het wassen.
QuickDrive, nog sneller wassen Met de Samsung QuickDrive was je nog sneller. De trommel en de achterplaat draaien onafhankelijk van elkaar en zorgen ervoor dat wasgoed dynamischer wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. Dit systeem zorgt ervoor dat er krachtig en supersnel gewassen kan worden tot wel 50% tijdsvermindering met een perfect wasresultaat. Stoomprogramma – Hygiënisch schoon De wasmachine beschikt over een hygiënisch stoomprogramma. De stoom dringt snel door in de kleding waardoor hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen worden verwijdert.
EcoBubble, krachtig wassen De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt sneller opgenomen in je wasgoed waardoor het grondiger wordt gewassen. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Hetzelfde resultaat bij koud of warme was. Op deze manier wordt kleding ook beter beschermt. Goed voor je was en je portemonnee.
Bubble Soak, verwijderen van lastige vlekken De Bubble Soak technologie zorgt ervoor dat er bubbels worden aangemaakt en zich in de kleding voegen. De bubbels trekken zich beter in het wasgoed, waardoor lastige vlekken losgeweekt worden van het stof. Door dit programma te gebruiken wordt er 30 minuten aan het programma toegevoegd en is geschikt voor Katoen, babykleding en synthetisch.
AirWash, maak je kleren schoon met lucht Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel.
377 kWh is berekend op wassen en drogen met 100 beurten per jaar.
Digital inverter motor, efficiënter en zuiniger De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving. Hierdoor is de wasmachine energiezuiniger, stiller en krachtiger. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor.
SuperSpeed, klaar in 39 minuten Wil je graag snel je wasgoed gewassen hebben? Dan kan je nu met het SuperSpeed programma een was draaien in 39 minuten van maximaal 5 kg. Door de SpeedSpray functie wordt de was krachtig en snel gereinigd en water wordt sneller de trommel ingespoten. Er wordt meer water gebruikt, maar wel korter en heviger gecentrifugeerd.
Drum Clean+, trommel reiniging De Eco Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes achterlaten. Via dit programma houd je de wasmachine hygiënisch schoon en is dan ook milieubewust. De wasmachine laat een melding zien, wanneer er een reiniging moet plaatsvinden.
Kenmerken van de Samsung WD90T754ABT/S2
DrumClean+ – EcoBubble – QuickDrive – Kinderbeveiliging – SilentWash – AirWash – BubbleSoak – Digital inverter motor – 10 jaar garantie op de motor – AI Control – SmartThings app – HygieneSteam – Diamond trommel – SuperSpeed – AddWash – QuickWash 15′ – AquaStop
Programma’s
Katoen, Eco 40/60, SuperSpeed, QuickWash 15′, Intensief koud, HygieneSteam, Kleurenwas, Wol, Outdoor, Beddengoed, Synthetisch, Delicaten, Centrifugeren/afpompen, Centrifugeren, DrumClean+, SilentWash, Shirts, Handdoeken, AirWash, Wash&Dry
Synthetisch drogen, Katoen drogen, Tijddrogen
Opties: Voorwas, Intensief, BubbleSoak, Eindtijduitstel
Tips voor een beter droogproces
Zorg dat je de machine regelmatig reinigt
Gebruik niet meer dan 50% van de trommel tijdens een droogprogramma
Gebruik een gemengd (mix) programma als je verschillende stoffen tegelijkertijd wil drogen
Check de SmartThings app voor aanbevolen programma’s