Hotpoint AQD1172D - Was-droogcombinatie
Hotpoint AQD1172D – Was-droogcombinatie

Hotpoint AQD1172D – Was-droogcombinatie

651,81

Meer informatie

Omschrijving
Was en droog het wasgoed van het hele gezin in één cyclus met de Hotpoint Ariston AQD1172D 697JE was-droogcombinatie. De trommel heeft namelijk een maximale laadcapaciteit van 11 kilogram voor wassen en 7 kilogram voor drogen. Met een was-droogcombinatie bespaar je ruimte, omdat je maar één machine nodig hebt. Daarnaast hoef je minder in- en uit te laden. De machine beschikt over een elektronisch besturingssysteem, waarmee hij automatisch het water- en energieverbruik aanpast aan de hoeveelheid wasgoed. Zo verbruikt hij nooit meer dan nodig is. Wil je nog meer op je energierekening besparen? De Hotpoint Ariston AQD1172D 697J beschikt over een startuitstelfunctie waarmee je de starttijd van het programma tot 24 uur uitstelt. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de voordelige tarieven voor energie tijdens de nacht.
Standaard meegeleverd
Handleiding
Wateraanvoerslang
Waterafvoerslang
4 afdekkapjes
Performance
Maximale toerental (tpm) : 1600
Energieconsumptie per jaar (kWh) : 414
Geluidsniveau dB(A) : 83
Lengte wasprogramma’s (min) : 171
Wasprogramma’s
Programma wassen : 16
Programma drogen : 3
Katoen
Woolmark Platinum Care
Droogniveaus
Katoen droogprogramma
Wol droogprogramma
Synthetisch droogprogramma
Opties
Uitgestelde Start
Anti-Allergie Spoelen
Makkelijk strijken
Mijn cyclus Geheugen Functie
Superwash
Temperatuurcontrole
Regeling centrifuge toerental
Belangrijkste functies
Overloopbeveiliging
Kinderslot
Eigenschappen
Wascapaciteit (kg) : 11.0
Droogcapaciteit (kg) : 7.0
Trommelinhoud (ltr) : 71
Kleur : Wit
Kleur van de deur : Silver City
Bedieningspaneel : Lcd
Afmetingen
LxDxH (cm) : 59.5 x 61.6 x 85.0
Gewicht (Kg) : 75.0
Hoogte verpakking (cm) : 89.0
Breedte verpakking (cm) : 65.0
Diepte verpakking (cm) : 69.0
Gewicht pakket (Kg) : 2.5
OMVORMER MOTOR
Dankzij het vermogen om de rotatiesnelheid te variëren, is het efficiënter in waterverbruik en stiller in werking. Deze motor heeft een garantie van 10 jaar.
ANTI-KREUK OPTIE
Aan het einde van de droogcyclus en totdat de deur wordt geopend, worden de kledingstukken met regelmatige tussenpozen verplaatst om kreuken te voorkomen.
STOOMTECHNOLOGIE
Stoomtechnologie geeft aan het einde van een volledige wascyclus extra stoom af voor een intensieve, diepe reiniging.
STEAM REFRESH-PROGRAMMA
Het ideale programma om je kleding in slechts 20 minuten op te frissen zonder ze te wassen. Stoom verwijdert slechte geuren en ontspant stoffen, waardoor strijken gemakkelijker wordt.
DIRECTE INJECTIE
Dankzij de Direct Injection-technologie kunt u tijdens de voorwas water en wasmiddel mengen, waardoor een beschermend wasmiddelschuim ontstaat dat sneller in de vezels kan doordringen. Hierdoor bereik je 60% meer reinigingskracht om vlekken te verwijderen bij lage temperaturen. Het stelt u ook in staat om voorbehandeling te vermijden en witte was en kleuren samen te wassen, waardoor stoffen en hun kleuren worden beschermd.
DIGITALE INVERTER
De Inverter-technologie zorgt voor een perfecte controle van de motor, om vlekken te verwijderen en om uw kleding te verzorgen dankzij de verschillende rotaties van de trommel, ontworpen om elk type vlek effectief te verwijderen terwijl u voor uw kleding zorgt