Haier was-droogcombinatie HWD80-B14979
Haier HWD80-B14979 – I-Pro Series 7 – Was-droogcombinatie

Haier HWD80-B14979 – I-Pro Series 7 – Was-droogcombinatie

649,00

Meer informatie

I-Pro Series 7 De Haier I-Pro Series 7 (979 Series) was-droogcombinaties zijn ontwikkeld om op professioneel niveau wasresultaten te bereiken bij jouw thuis. Met een uitgebreide lijst van functies die de wasresultaten verbeteren, is deze serie ook ontworpen met een laag geluidsniveau en een laag energieverbruik. Waardoor je tijd bespaart en je zelfs de duur van jouw wascyclus kunt instellen. Dit is de reden dat de Haier I-Pro Series 7 een serie is ontwikkeld voor zij die met minder tijd, altijd de beste wasresultaten eisen.
Pillow drum voor fijne stoffen
Direct Motion-motor
Trommelverlichting
I -Refresh
Automatische gewichtsdetectie
Stoomverspreiding
ABT antibacteriële behandeling
Automatisch schoonmaaksysteem voor de machine
Laat zelfs je meest fijne stoffen er als nieuw uitzien Deze was-droogtrommel van Haier profiteert van een oppervlak dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs je meest fijne stoffen in perfecte conditie blijven, ongeacht hoe vaak je ze wast. De speciale vullingen in de vorm van een kussen zorgen dat je wasgoed voorzichtig over het oppervlak glijdt als de trommel draait, zodat de stof nooit klem komt te zitten en daardoor vermindert in kwaliteit.
Eenvoudig. Efficiënt. Duurzaam. De Direct Motion-motors van Haier gaan levenslang mee De Direct Motion-motors van Haier zijn gebouwd om lang mee te gaan. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel, waardoor lawaai en vibraties aanzienlijk worden verminderd, de duurzaamheid wordt verhoogd en het energie- en waterverbruik wordt gereduceerd. Dankzij de hoogwaardige techniek kan Haier een levenslange garantie bieden op alle Direct Motion-motors.
Nog zo’n opvallende innovatie van Haier Nooit meer zoeken naar verloren geraakte sokken – dankzij de handige interne verlichting van de trommel kun je het wasgoed gemakkelijk erin doen en eruit halen zonder dat je iets in de trommel achterlaat.
Gecertificeerde resultaten voor professionele hygiëne Ervaar een professionele ontsmettingservaring* dankzij de unieke I-Refresh optie, om een nog diepere reiniging te bereiken, zonder intensieve wascycli.
Professionele kledingverzorging vanuit huis De I-Refresh-functie reinigt je kleding op een zeer effectieve en innovatieve manier door gebruik te maken van micro-damp technologie om geuren te verwijderen en kreuken te verminderen zonder contact te maken met water en wasmiddelen.
De volgende stap op het gebied van wastechnologie. Deze Haier-was-droogcombinatie gebruikt interne digitale weegschalen om je wasgoed te wegen alvorens het waterverbruik en de duur van de cyclus automatisch aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed. De machine berekent de optimale instellingen op basis van het gewicht van elke lading en zorgt daarmee voor uitstekende resultaten en minimaal energieverbruik van de Direct Motion-motor. Nog zo’n slimme oplossing van Haier die echt een verschil maakt.
Op volle toeren vooruit voor verbeterde vlekkenverwijdering Deze slimme functie in Haier-was-droogcombinaties verspreidt de stoom en het wasmiddel in de trommel, waardoor de vezels van je wasgoed ontspannen en het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken wordt verbeterd. En dat is nog niet alles: de stoom maakt het ook veel makkelijker om je kleding te strijken of zelfs helemaal overbodig, waardoor je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt!
Een propere machine is een propere was Om jouw kleren te beschermen dienen ze gewassen en gedroogd te worden in een perfect hygiënische omgeving. Hoe zorgt Haier ervoor dat jouw was-droogcombinatie dag in dag uit vlekkeloos blijft? De exclusieve antibacteriële behandeling verwijdert 99,9% van de schadelijke bacterieën die zich vormen in de meest kwetsbare gebieden van jouw wasmachine, zoals in de afdichting van de deur.
Maakt je machine schoon voor een meer hygiënische wasbeurt De ongelooflijk handige Smart Dual Spray van Haier is een automatisch schoonmaaksysteem voor je was-droogcombinatie die wordt geactiveerd aan het einde van elke wascyclus. Dit zorgt niet alleen voor een meer hygiënische wasbeurt, maar verbetert ook de duurzaamheid van je machine op de lange termijn!
Energieklasse A Deze was-droogcombinatie valt (tijdens de wascyclus) onder de energieklasse A. Volgens het Nieuwe Energielabel en in vergelijking met een energieklasse G, bespaart hij tot 51% aan energie, geld en is bovendien milieuvriendelijk.