AEG L7WBN84GW- was-droogcombinatie
AEG L7WBN84GW – 7000 serie – DualSense – Was-droogcombinatie

AEG L7WBN84GW – 7000 serie – DualSense – Was-droogcombinatie

899,00

Meer informatie

De AEG L7WBN84GW wasdroogcombinatie beschikt over een trommel die tot maximaal 8 kg kan wassen en 6 kg drogen. De DualSense technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de stoffen voor het beste resultaat, waarbij de ProSense zorgt voor optimale droogtijd.
Voordelen DualSense, beladingssensor
Startuitstel
Stoomprogramma
Nadelen Is met energielabel E niet de meest zuinige wasdroogcombinatie
Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
DualSense, extra verzorging voor je kleding De DualSense-technologie past de beweging en de temperatuur aan op het type stof wat er op dat moment gewassen wordt. Op deze manier wordt er altijd betere verzorging gegeven aan je wasgoed. De droogcylci zijn gecertificeerd door Woolmark Blue, die zelfs wol op een veilige manier wast.
ProSense, water en energiebesparend De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Zachter wassen met de Care-trommel Deze AEG wasmachine beschikt over een Care-trommel. Deze trommel is gemaakt met een verhoogd kussenachtig patroon en een geoptimaliseerde schoep. Een dun laagje water bedekt de gaten tijdens het wassen, wat zorgt voor een nog fijnere en zachtere wascyclus.
Stoomprogramma voor minder kreukels Deze was-droogcombinatie van AEG beschikt over een stoomprogramma. Dit programma helpt vezels in de kleding te verzachten. Daarnaast zorgt stoom er ook voor dat er minder kreukels zich vormen in de kleding, waardoor je ook minder hoeft te strijken.
Kenmerken van de AEG L7WBN84GW
ÖKOMix-technologie – DualSense – ÖKOinverter – 10 jaar garantie op de motor – Extra groot display – Care trommel – Woolmark Blue gecertificeerd – Kinderbeveiliging – Overloopbeveiliging met AquaControl – ÖKOPower – Stoomprogramma’s – Anti-Allergie – Tijdgestuurde droogprogramma’s
Programma’s en functies op de AEG wasdroogcombinatie
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol/Handwas, Outdoor, Quick 20 Wash&Dry 60, Steam, Spoelen, Centrifugeren/Pompen.
Wolprogramma, Automatisch drogen, Mogelijkheid tot tijdgestuurd drogen
Anti-schuim spoelsysteem.
stoomprogramma’s