AEG L9WEE066W - SensiDry - Was-droogcombinatie - NL/FR
AEG L9WEE066W – SensiDry – Was-droogcombinatie – NL/FR
1.454,00 Meer informatie

AEG L9WEE066W – SensiDry – Was-droogcombinatie – NL/FR

1.454,00

Meer informatie

Deze AEG L9WEE066W wasdroogcombinatie beschikt over een grote vulcapaciteit voor wassen met maar liefst 10 kg. Voor drogen is de maximale vulcapaciteit 6kg. De beladingssensoren van de ProSense zorgen voor de optimale tijd en water-en energieverbruik, waarbij de DualSense zorgt voor de beste beweging en temperatuur bij elk type stof. Wil je minder strijken? kies dan voor het stoomprogramma. De ProTex trommel beschermd je kleding en met de startuitstel kan je een programma op elk gewenst moment laten starten.
Voordelen Beladingssensoren van ProSense
vulcapaciteit van 10 kg voor het wassen
Stoomprogramma’s
Nadelen Kleine trommel van 6 kg voor het droogproces
DualSense, extra verzorging voor je kleding De DualSense-technologie past de beweging en de temperatuur aan op het type stof wat er op dat moment gewassen wordt. Op deze manier wordt er altijd betere verzorging gegeven aan je wasgoed. De droogcylci zijn gecertificeerd door Woolmark Blue, die zelfs wol op een veilige manier wast.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
SensiDry, veilig op lage temperaturen Door de SensiDry technologie van AEG, wordt het vocht uit de stoffen getrokken. Dit gebeurd op de helft van de warmte als bij een normale conventionele droogkast. Hierdoor wordt kleding niet blootgesteld aan overbodige warmte, waardoor kleding beter beschermt blijft. Daarbij helpt wassen op lage temperaturen voor een lager energieverbruik.
Bepaal zelf je starttijd De wasdroogcombinatie beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Kenmerken van de AEG L9WEE066W
SensiDry – ÖKOInverter met 10 jaar garantie – DualSense – Groot display – ProTex trommel – Stoomprogramma’s – Woolmark Blue gecertificeerd – Startuitstel – Overloopbeveiliging met AquaControl – ProSense – ÖKOKombi – No Stop 3h/3kg – Kinderbeveiliging
Functie en programma’s op de AEG wasdroogcombinatie
Handwasprogramma, Zijde programma, Wolprogramma
Automatisch drogen
Programma’s: NonStop 3h/3kg, Synthetica, Eco 40-60, Katoen, Delicates, Zijde, Wol/Handwas, Outdoor, Steam, Spoelen
Stoomprogramma’s
Startuitstel