Siemens WM14VM0EFG - iQ700 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM14VM0EFG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM14VM0EFG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

869,00

Meer informatie

Met de Siemens WM14VM0EFG iQ700 wasmachine verwijder je nu gericht de vier meest voorkomende vlekken via de antiVlekken automaat. De varioTrommel beschermd beter je kleding tegen slijtage, waarbij waterPerfect Plus voor de juiste hoeveelheid water zorgt. Dankzij de XXL trommel van 65 liter kan er extra veel wasgoed in en is de trommel te reinigen via het trommelreinigingsprogramma. Was vergeten? gebruik dan de bijvulfunctie.
Voordelen AntiVlekken programma
powerSpeed systeem
Trommelverlichting
Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma
VarioTrommel, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioTrommel tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Hygiëne programma, voor extra hygiëne Het hygiëne programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.
Kenmerken van de Siemens WM14VM0EFG
Hygiëne programma – Trommelreiniging met herinneringsfunctie – AntiVlekken automaat – Bijvulfunctie – LED display – powerSpeed – XXL volume trommel – Trommelverlichting – waveTrommel – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor – antiVibration – waterPerfect Plus – aquaSecure – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma – easyClean lade
Functies en programma op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Donkere was, Blouses/Overhemden, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
Speciaal antiVlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma’s (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras), toepasbaar op de standaard programma’s