Siemens WM14XGH4FG wasmachine, 10kg, 1400TPM
Siemens WM14XGH4FG wasmachine, 10kg, 1400TPM

Siemens WM14XGH4FG wasmachine, 10kg, 1400TPM

989,00

Meer informatie

Wasmachine met Home Connect: verwijdert de 16 meest voorkomende vlekken dankzij het antivlekken systeem en bespaart tijd met het geïntegreerde speedPack.
Gegarandeerd een lange levensduur: iQdrive met 10 jaar garantie. Conventionele motors slijten in de loop van de tijd door het mechanische contact van de koolborstels: de borstelloze iQdrive-motor slijt praktisch niet. Siemens staat in voor de duurzaamheid van de motor in alle iQ 800 en iQ 890 wasmachines en biedt 10 jaar garantie.
Zo zuinig mogelijk met water dankzij de nauwkeurige gewichtsdetectie: waterPerfect Plus. Door het slimme sensorsysteem van het intelligente waterPerfect Plus watermanagementsysteem is uw wasmachine zo zuinig mogelijk met water. Het detecteert niet alleen de stof maar ook heel nauwkeurig de belading in 256 stappen. Op basis van deze twee factoren bepaalt het apparaat de benodigde hoeveelheid water – automatisch en nauwkeurig. Hierdoor bereikt u met waterPerfect Plus altijd een perfect wasresultaat, in elk wasprogramma en zo zuinig mogelijk met water omgaan.
Met het XL speedPack kunt u de duur van uw wasprogramma reduceren, behaalt u optimale resultaten in minder dan één uur tijd of kunt in slechts 15 minuten wassen.
Pas de toestelinstellingen van uw wasmachine aan, waar u ook bent – dankzij de easy-to-use Home Connect app (beschikbaar voor iOS en Android).
Antivlekken-systeem verwijdert de 16 meest hardnekkige vlekken.
Het comfortTouch TFT-display biedt het hoogste gebruiksgemak en de grootste verscheidenheid aan functies.
Speciaal Outdoor wasprogramma: voor speciale outdoor textielen en sport-kleding.