Siemens WM14UU70NL - iQ500 - Wasmachine
Siemens WM14UU70NL – iQ500 – Wasmachine

Siemens WM14UU70NL – iQ500 – Wasmachine

649,00

Meer informatie

Deze Siemens WM14UU70NL wasmachine beschikt over een iQdrive motor, die stiller en zuiniger werkt. De antiVibration-wand zorgt er ook voor dat de wasmachine stiller is en stabieler staat. Gebruik varioSpeed om tot 65% sneller te wassen en ben je was vergeten? voeg dit dan gemakkelijk toe door middel van de bijvulfunctie. De waveTrommel zorgt nog beter voor je kleding en voor een effectievere was.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
iQdrive, stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Kenmerken van de Siemens WM14UU70NL
varioSpeed – Bijvulfunctie – waveTrommel – TouchControl tiptoetsen – Eindtijduitstel – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – antiVibration – waterPerfect Plus – aquaSecure – Kinderbeveiliging – EasyClean lade – Onbalansherkenning
Programma’s en functies op de Siemens WM14UU70NL
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Afpompen/Centrifugeren, Snel + Mix, Extra spoelen
TouchControl tiptoetsen: Klaar in, Extra spoelen, start/bijvullen, varioSpeed, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
varioSpeed, tot 65% sneller wassen