Siemens WM14UUE0FG - iQ500 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM14UUE0FG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM14UUE0FG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

595,00

Meer informatie

Met de varioSpeed optie op de Siemens WM14UUE0FG wasmachine, kan je tot 65% sneller wassen op standaard programma’s. Handig als je weinig tijd hebt. Door de iQdrive motor werkt de wasmachine stiller en efficiënter en heb je 10 jaar garantie op de motor. De WaveDrum zorgt ervoor dat vlekken sneller verwijdert worden en kleding minder slijt voor een beter resultaat. Verbruik nooit teveel water meer dankzij het waterPerfectPlus systeem. Ben je was vergeten? voeg dit gemakkelijk toe dankzij de bijvulfunctie.
Stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
varioSpeed, tot 65% sneller wassenHeb je snel schone was nodig? Het varioPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
Zo min mogelijk waterverbruikDoor het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water
Programma’s
Fijne was, Kreukherstellend, Katoen, Witte/Bonte was, Wol handwas, Centrifugeren, Spoelen, Klaar, Pompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Start/Bijvullen, varioSpeed
TouchControl tiptoetsen: Eindtijduitstel, Start/Pauze met bijvulfunctie, varioPerfect, Centrifugeersnelheid, Extra spoelen/Spoelstop
Hoogtepunten van de Siemens WM14UUE0FG
Bijvulfunctie – iQdrive – varioSpeed – 10 jaar garantie op de motor – waveDrum – Groot LED display – Kinderbeveiliging – waterPerfectPlus – antiVibration – Meervoudige waterbescherming