Siemens WM14N062FG - iQ300 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM14N062FG – iQ300 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM14N062FG – iQ300 – Wasmachine – Display NL/FR

639,00

Meer informatie

Met de Siemens WM14N062FG wasmachine, is het mogelijk om met de varioSpeed optie standaard programma’s tot 65% sneller te maken. Wil je nog sneller wassen? kies dan voor superkort 15 of 30 minuten. De iQdrive motor maakt het wassen efficiënter, zuiniger en stiller en heeft daarbij 10 jaar garantie op de motor. Was vergeten? voeg dit dan gemakkelijk toe met de reloadfunctie.
Voordelen varioSpeed
Reload-functie
iQdrive motor
Nadelen heeft een relatief kleine trommel van 7 kg
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
varioPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt. Je bespaart hiermee ook tot 50% meer energie. iQdrive. stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar. Versnelde wasprogramma’s De wasmachine beschikt over twee snelle was programma’s. Versnel het wasprogramma door de varioSpeed-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten met varioSpeed een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.
programma’s
Katoen, Katoen intensief, Eco 40-60, Voorwas, Kreukherstellend, Snel/mix, Delicaat/zijde/fijn, Wol/handwas, Spoelen, Centrifugeren/afpompen, Super 15/30
varioSpeed: verkort de tijd op standaard programma’s tot 65%
TouchControl toetsen: Eindtijduitstel, Start/Pauze met bijvulfunctie, varioPerfect, Centrifugeersnelheid/Spoelstop
Hoogtepunten van de Siemens WM14N062FG
varioSpeed/Perfect – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – Kinderbeveiliging – reloadfunctie – antiVibration – superkort 15/30 – Eindtijduitstel