Siemens WM14USC0FG - iQ500 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM14USC0FG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM14USC0FG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

719,00

Meer informatie

Met de IntelligentDosing automatische wasmiddeldosering van de Siemens WM14USC0FG wasmachine, heb je altijd de optimale hoeveelheid wasmiddel en gebruik je nooit meer teveel of te weinig. Verkort een programma tot 65% met varioSpeed of gebruik het trommelreinigingsprogramma om de trommel schoon te spoelen. De waveTrommel zorgt voor een betere bescherming en een effectievere was. Ben je was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
Voordelen intelligentDosing
SpeedPerfect
Trommelreinigingsfunctie
Nadelen Niet te bedienen via een app
intelligentDosing, automatische wasmiddeldosering Met de intelligentDosing automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de reload-functie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
Kenmerken van de Siemens WM14USC0FG
intelligentDosing – Outdoor programma – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – WaveTrommel – varioSpeed/SpeedPerfect – Reload-functie – LED display – Trommelreinigingsfunctie – waterPerfect Plus – aquaSensor – AntiVibration – Onbalans correctiesysteem – Kinderbeveiliging
Programma’s en functies op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas
Speciale programma’s: Automatic fijn, Trommel reinigen met automatische herinnering, Lingerie, Jeans/Donkere kleuren, Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, Mix/Snel, Spoelen, SuperKort 30/15
touchControl-toetsen: Eindtijduitstel, iDOS, Start/Pauze met bijvulfunctie, Temperatuur, varioPerfect, Voorwas, Centrifugeersnelheid/Spoelstop