LG wasmachine GC3V508S1
LG wasmachine GC3V508S1

LG wasmachine GC3V508S1

569,00

Meer informatie

Deze vrijstaande LG GC3V508S1voorlader wasmachine heeft een vulcapaciteit van 8 kg. Genoeg ruimte voor een middel groot huishouden! Het apparaat beschikt over een krachtige AI Direct Drive motor, TurboWash en een stoomfunctie. Daarnaast is de wasmachine zuinig in zijn verbruik, per cyclus wordt er 48 liter water gebruikt en per 100 wasbeurten verbruikt hij 63 kWh. Daardoor valt hij in de energie-efficiëntieklasse C!
AI DD De wasmachine beschikt over een AI DD-motor. Deze slimme motor herkent het gewicht en de stof van je kleding. Hierdoor kiest de machine de optimale bewegingen die passen bij de stof!
TurboWash De TurboWash-technologie zorgt voor een schone was in slechts 59 minuten. Ideaal als je weinig tijd hebt voor het wassen van je kleding, maar niet wilt inleveren op de kwaliteit. Je kunt de tijdsduur van verschillende wasprogramma’s inkorten!
De beste zorg voor je kleding Door de LG Steam-technologie wordt jouw kleding hygiënisch schoon. Het verwijdert tot 99,9% van de allergenen zoals huisstofmijten uit de vuile was. De Steam-functie wordt geactiveerd tjidens het gebruik van het Anti-allergie en babykleding programma, maar op andere programma’s is deze functie niet apart toe te voegen.
Slimme wasmachine Wil je je wasmachine op afstand bedienen of een extra wasprogramma downloaden? Dankzij de ThinQ-technologie is dit mogelijk. Je hebt alleen een Wi-Fi verbinding en de LG ThinQ-App nodig om dit te kunnen doen!