Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - Was-droogcombinatie
Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – Was-droogcombinatie
1.899,00 Meer informatie

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 – Was-droogcombinatie

1.899,00

Meer informatie

De Miele WTI 370 WPM Powerwash 2.0 is een was-droogcombinatie waarmee je tot 8 kg kan wassen en 5 kg kan drogen. Het toerental is maximaal in te stellen tot 1600. De trommel beschikt over LED-verlichting en pluizen worden automatisch weggespoeld.
PowerWash 2.0
De innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.
Thermo-SoftCare-trommel
De honingraatstructuur van de speciale trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommen. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel. Het resultaat? Kleding met nauwelijks tot geen kreukels en minder slijtage.
WifiConn@ct
Met WiFiConn@ct verbindt je eenvoudig je Miele-toestel met internet via de wifi-router. Gebruik het met je smartphone of tablet met vele voordelen:
-Je wasautomaat op afstand bedienen.
-Informatie over de status van je wasautomaat opvragen.
-Informatie over het programmaverloop van je wasautomaat opvragen.
Hiervoor heb je de app Miele@mobile nodig, die je gratis via Google Play of de App Store kunt downloaden.
Belangrijkste was- en droogprogramma’s
Katoen/Kreukherstellend/Fijne was
QuickPower Wash – Binnen één uur schone was
Overhemden/Zijde/Wol
Automatic/Donker wasgoed/Jeans
Outdoor/Impregneren/Dons
Sportschoenen
Finish Stoom/Opfrissen
Koude lucht/Warme lucht
Lange levensduur
Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.