AEG L6WBN86JW - 6000 serie - ProSense - Was-droogcombinatie
AEG L6WBN86JW – 6000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie

AEG L6WBN86JW – 6000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie

584,22

Meer informatie

Met de AEG L6WBN86JW wasdroogcombinatie kan je tot 8 kg wassen en tot 4 kg drogen. De ProSense past de instellingen aan op het gewicht van je wasgoed, waardoor je optimaal gebruik maakt van water en energie. Kies een van de stoomprogramma’s om natuurlijk te stomen en kreukels te verminderen of kies een snel 20 minuten programma tot 3 kg. De wasdroogcombinatie werkt efficiënter dankzij de inverter motor, waar 10 jaar garantie op zit.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Stoomprogramma voor minder kreukels Deze was-droogcombinatie van AEG beschikt over een stoomprogramma. Dit programma duurt 25 minuten en helpt vezels in de kleding te verzachten. Daarnaast zorgt stoom er ook voor dat er minder kreukels zich vormen in de kleding, waardoor je ook minder hoeft te strijken.
Kenmerken van de AEG L6WBN86JW
ProSense – Inverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Display – Startuitstel – Stoomprogramma – AquaControl met overloopbeveiliging – NonStop-cyclus van 20 minuten – Kinderbeveiliging – Anti-schuim spoelsysteem
Programma’s en functies op de AEG wasdroogcombinatie
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, 20min 3Kg, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Wol drogen, Delicate Dry, Synthetic Drying, Cotton Drying, NonStop 1h/1kg, Stoom opfrissen
Wolprogramma
Stoomprogramma’s
Anti-schuim spoelsysteem
Aan/uit, Temp selectie, Start/Pauze, tijdsgestuurd drogen, Startuistel