Beko WTV7740A1 - Wasmachine - Antraciet/Zwart - 1400rpm + 3 jaar garantie
Beko WTV7740A1 – Wasmachine – Antraciet/Zwart – 1400rpm + 3 jaar garantie

Beko WTV7740A1 – Wasmachine – Antraciet/Zwart – 1400rpm + 3 jaar garantie

539,00

Meer informatie

Deze WTV7740A1 Beko wasmachine in de kleur antraciet is voorzien van 15 vooringestelde programma’s. De 1400 toeren zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Daarnaast is de wasmachine eenvoudig te bedienen via een app en bevat de wasmachine handige functies zoals steamcure. Dit geeft een toegevoegde waarde aan deze wasmachine van Beko! De afmetingen van de Beko WTV7740A1 zijn 84 x 60 x 55 cm (H x B x D).
Voordelen ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
SteamCure™-technologie: geen voorbehandeling nodig van vlekken
Beschikt over Smart-home functie HomeWhiz
Met het toerental van 1400 komt je was aardig droog uit de wasmachine
Nadelen Beschikt over een relatief kleine trommel van 7 kg
Goed om te weten: Deze energiezuinige wasmachine heeft een laadvermogen van 7kg. Lekker zuinig in het gebruik dus! De BLDC motor, oftewel koolborstelloos, haalt een centrifuge tal van 1400 toeren per minuut en heeft 10 jaar garantie op deze motor.
ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft een ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.
Zekerheid en garantie:
Op deze wasmachine krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen.
HomeWhiz functie Ook Beko apparatuur wordt steeds slimmer, zo stel je via de HomeWhiz functie middels een app je favoriete wasprogramma in, controleer je de tijdsduur en download* je desgewenst nieuwe programma’s! De wasmachine is te besturen via de app welke via bluetooth verbinding maakt. Maar kan ook nog via de regulier bedieningsknoppen worden ingesteld.
*Download cycles : Mic, gordijnen, lingerie, knuffels, handdoeken
SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.
Programma’s
Daarnaast heeft de machine 15 programma’s, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.