Beko WTE10746CHT1 - HygieneShield - Wasmachine
Beko WTE10746CHT1 – HygieneShield – Wasmachine

Beko WTE10746CHT1 – HygieneShield – Wasmachine

569,00

Meer informatie

Ben je op zoek naar een zuinige wasmachine waarmee je veel was in een keer kwijt kan met een stoomfunctie? Dan is de Beko WTE10746CHT wasmachine ideaal voor jou. Deze wasmachine heeft namelijk een vulcapaciteit van 10 kg. De afmetingen van de Beko WTE10746CHT1 zijn 84 x 60 x 64 cm (H x B x D).
Voordelen Vulcapaciteit van 10kg
Hygieneshield™: zorgt voor meer dan 99% hygiëne
Daily Express: in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C.
ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
Geen automatische wasmiddeldosering
Hygieneshield™ De hete luchtstroom van deze Beko wasmachine zorgt voor meer dan 99% hygiëne. Dit komt omdat de wasmachine beschikt over een extra verwarmingselement en een ventilator die je was zuiveren door circulatie van hete lucht. De kracht van de hete lucht is al genoeg voor een grondige desinfectie, waardoor water niet nodig is. Deze luchtstroom doodt meer dan 99% van de bacteriën en virussen, waaronder de bacteriofaag MS2 (als surrogaat voor het coronavirus) en andere. Deze functie kan gebruikt worden voor alle soorten kleding en textiel die ook in de wasmachimine mogen. Het hele programma duurt 58 minuten.
RecycledTub™ De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.
ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.
SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.
HomeWhiz Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.
Programma’s
Daarnaast heeft de machine 15 programma’s, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Ook beschikt deze wasmachine over diverse opties zoals: Autodose, nachtstand of Trommelreiniging. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.