Siemens WM6HXM75NL - iQ700 - Wasmachine
Siemens WM6HXM75NL – iQ700 – Wasmachine

Siemens WM6HXM75NL – iQ700 – Wasmachine

715,68

Meer informatie

Met het AntiVlekken programma van de Siemens WM6HXM75NL wasmachine, verwijder je nu gericht de vier meest voorkomende vlekken. Met varioSpeed zorg je dat sommige programma’s sneller klaar zijn en met het SpeedPack XL was je in 30 of 15 minuten schoon. De WaveDrum zorgt ervoor dat kleding tot een minimum slijt en vlekken beter worden verwijderd. Was vergeten? voeg dit gemakkelijk toe dankzij de bijvulfunctie. Voor nog meer gemak, kan je de wasmachine bedienen via de app HomeConnect op je smartphone.
VoordelenAntiVlekken
HomeConnect
VarioSpeed
NadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldosering
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderenDeze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
Versnelde wasprogramma’sDe wasmachine beschikt over twee snelle was programma’s. Versnel het wasprogramma door de SpeedPackXL-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.
Bedienen via de app op je telefoon.Deze wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
Stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
WaterPerfect, zo min mogelijk waterverbruikDoor het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was een perfect resultaat met zo min mogelijk water
TrommelverlichtingMet de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit en of er iets in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
Beschermt waterproof stoffenDe wasmachine beschikt over een outdoor- en impregneerprogramma. Door de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt het voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Programma’s
Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Auto programma: Sensorgestuurd wassen en doseren
Automaat fijn, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Outdoor, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
Anti-Kreuk 120 min na programma einde
Hoogtepunten van de Siemens WM6HXM75NL
Bijvulfunctie – trommelverlichting – AntiVlekken – Home Connect – TouchControl toetsen – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – AntiVibration – WaterPerfect Plus – Kinderbeveiliging – aquaStop – waveDrum – SpeedPack XL – Sport en outdoorprogramma – varioSpeed – EasyClean wasmiddellade