Siemens WM16XME2FG - iQ700 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WM16XME2FG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WM16XME2FG – iQ700 – Wasmachine – Display NL/FR

879,00

Meer informatie

Met de Siemens WM16XME2FG wasmachine kan je met een vulcapaciteit van 10 kg een hele berg was kwijt. Verkort je wastijd met de powerSpeed functie of was in 15/30 minuten. Verwijder gericht de meest vier voorkomende vlekken met de AntiVlekken automaat. Is de trommel vies? maak hem dan schoon via het trommelreinigingsprogramma. De WaveTrommel gaat zacht en efficiënt met wasgoed om, waarbij het waterPerfectPlus systeem de juiste hoeveelheid water toepast. Was vergeten? voeg dit toe door middel van de bijvulfunctie.
Voordelen varioSpeed, tot 60% sneller
Vulcapaciteit van 10 kg
Trommelreiniging met herinneringsfunctie
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Kenmerken van de Siemens WM16XME2FG
Anti Vlekken systeem – SpeedPack L – LED display – DirectTouch – waterPerfect Plus – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – waveTrommel – Hygiëne programma – Trommelreiniging – Bijvulfunctie – powerSpeed – Trommelverlichting – antiVibration – Meervoudige waterbeveiliging – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma – EasyClean lade
Programma’s en functies op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Hygiëne, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Donkere was, Overhemden / Blouses, Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, spoelen, Klaar in, Vlekkenautomaat, Extra spoelen, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
Het bedieningspaneel is Nederlands & Franstalig