Siemens WG56G2MAFG - iQ500 - Wasmachine - Display NL/FR
Siemens WG56G2MAFG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

Siemens WG56G2MAFG – iQ500 – Wasmachine – Display NL/FR

874,99

Meer informatie

De Siemens WG56G2MAFG wasmachine verzorgt je wasgoed en maakt het effectief schoon dankzij de waveTrommel. Heb je boter,bloed, gras of rode wijn vlekken? kan dit gericht worden verwijderd met het AntiVlekken systeem. Het WaterPerfect Plus systeem regelt het optimale waterniveau en zodra de trommel vies is, kan dit worden schoon gemaakt met het trommelreinigingsprogramma. Wil je snel een wasje draaien? gebruik dan de varioSpeed functie om een programma tot 65% te verkorten.
Voordelen varioSpeed, tot 65% sneller
Trommelreiniging met herinneringsfunctie
Vulcapaciteit van 10 kg
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
iQdrive, stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
varioSpeed tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
Kenmerken van de Siemens WG56G2MAFG
SpeedPack L – Anti vlekken systeem – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – waterPerfect Plus – waveTrommel – varioSpeed – TouchControl – Anti kreuk – Bijvulfunctie – LED display – softDial – Trommelverlichting – Trommelreiniging met herinneringsfunctie – AntiVibration – Meervoudige waterbescherming – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma
Programma’s en functies op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma’s: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Donkere was, Overhemden / Blouses, Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′, Hygiëne
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Klaar in, Vlekkenautomaat, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid, Extra water/niet centrifugeren
Het bedieningspaneel is Nederlands & Franstalig