Siemens WM14N005NL - iQ300 - Wasmachine
Siemens WM14N005NL – iQ300 – Wasmachine

Siemens WM14N005NL – iQ300 – Wasmachine

520,11

Meer informatie

Met de Siemens WM14N005NL wasmachine, is het mogelijk om met de varioSpeed optie standaard programma’s tot 65% sneller te maken. Wil je nog sneller wassen? kies dan voor superkort 15 of 30 minuten. De iQdrive motor maakt het wassen efficiënter, zuiniger en stiller en heeft daarbij 10 jaar garantie op de motor. Was vergeten? voeg dit dan gemakkelijk toe met de bijvulfunctie.
Voordelen varioSpeed, tot 65% sneller
Bijvulfunctie
10 jaar garantie op de motor
Nadelen Beschikt over een relatief kleine trommel van 7 kg
varioSpeed, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het varioPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
iQdrive, stiller en energiezuiniger De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
WaterPerfect, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
Kenmerken van de Siemens WM14N005NL
varioSpeed – TouchControl – Bijvulfunctie – LED display – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – AntiVibration – waterPerfect Plus – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma – Onbalansherkenning – Eindtijduitstel
Programma’s en functies op de Siemens wasmachine
Standaard programma’s: Programma fijne was, Programma witte-/bonte was, Programma kreukherstellend, Wol-handwasprogramma
Speciale programma’s: Spoelen, Snel + Mix, Extra snel 30’/15′
varioSpeed: Tot 65% sneller wassen
TouchControl tiptoetsen: Klaar in, varioSpeed, start/bijvullen, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren