Electrolux wasmachine MyPro WE170V
Electrolux wasmachine MyPro WE170V
1.799,00 Meer informatie

Electrolux wasmachine MyPro WE170V

1.799,00

Meer informatie

Met een wascapaciteit van 8 kilogram is de Electrolux MYPRO WE170V een professionele wasmachine, perfect voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een horecazaak. Alles aan dit toestel zorgt voor efficiëntie en een uitstekend wasresultaat.
Speed Soak trommel maakt intens schoon
De Electrolux MYPRO WE170V beschikt over veel handige eigenschappen die een gewone wasmachine niet heeft. Om snel een volledige was aan hoge temperatuur te doen is het bijvoorbeeld mogelijk de Electrolux MYPRO WE170V aan te sluiten op de warmwaterleiding. Zo is de tijd om water te verwarmen in de machine beperkt en is het wasprogramma sneller voltooid dan bij een gewone wasmachine. De sterke inductiemotor en de stevige onderdelen zorgen ervoor dat je Electrolux MYPRO WE170V lange tijd zeer intensief kunt gebruiken. De Speed Soak-trommel is ideaal voor vuile wassen. Het wasgoed wordt ultrasnel doornat en vuil wordt heel snel afgevoerd dankzij de grote gaten in de trommel. Het is aanbevolen om deze machine met een optionele sokkel te gebruiken, die grof vuil zoals haar of grote etensresten opvangt.
Zeer zuinig in gebruik
De Electrolux MYPRO WE170V haalt een maximale zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut. Zeer handig is dat je de starttijd kunt uitstellen, maar liefst tot 70 uur. Zo kun je je was goed inplannen en kun je je zonder probleem toeleggen op de kerntaken van je bedrijf. De Electrolux MYPRO WE170V beschikt over een elektronisch display waarop bijvoorbeeld de resttijd van een lopende was aangeduid is.
Veel keuze
In totaal heb je de keuze tussen 16 programma’s. Zo is er een programma voor delicate was én een programma om op een lage temperatuur te wassen. Het resultaat is een kraaknette was met een minimaal verbruik aan energie. Met zijn geluidsniveau van 76 db is het geluid tijdens de werking beperkt. Met zijn energieklasse D is de Electrolux MYPRO WE170V een zuinig toestel.
Beveiligd tegen waterlekken
De dubbele beveiliging maakt waterlekken zo goed als onmogelijk. Zodra er een lek gedetecteerd wordt sluit de kraan zich af. Kortom, wens je een professionele wasmachine aan te schaffen voor je bedrijf of vereniging, dan is er geen betere keuze dan de Electrolux MYPRO WE170V.