Beko newline WTV7725XCW1 wasmachine
Beko newline WTV7725XCW1 wasmachine

Beko newline WTV7725XCW1 wasmachine

419,00

Meer informatie

Beschrijving De WTV7725XCW1 wasmachine van Beko heeft een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse D.
Voordelen van de Beko WTV7725XCW1 7 kg vulgewicht: geschikt voor een huishouden van ongeveer 1 – 2 personen.
Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
AquaStop beschermt je tegen lekkages en voorkomt erge waterschade.
Verzorg je sportkleding extra goed met een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding.
Het Hygiëne+ programma haalt alle bacteriën en andere micro-organismen uit de kleding.
Vulgewicht van 7 kg Een Beko wasmachine met een vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor huishoudens van ongeveer 1 – 2 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 2 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 8 kg.
1400 toeren Veel nieuwe wasmachines komen uit met een hoog toerental, van minimaal 1400 toeren. In principe geldt: hoe hoger het toerental, hoe droger de was. De WTV7725XCW1 wasmachine van Beko heeft een toerental van 1400. Het wasgoed heeft na de wasbeurt een restpercentage van gemiddeld 50%. Dat is minder hoog dan bij een toerental van 1600, het wasgoed heeft dan een restvochtpercentage van ongeveer 44%. Een toerental van 1400 is echter prima geschikt voor dagelijks gebruik, met name voor kleding.
AquaStop AquaStop is een beveiligingssysteem in de watertoevoer. Als er een lekkage wordt vastgesteld sluit de klep zich. Er kan dan geen water meer doorheen. AquaStop zorgt ervoor dat er geen waterschade ontstaat door de lekkage.
Speciaal programma voor sport- en outdoorkleding Sporten is heel belangrijk voor veel mensen. Sportkleding is daarvoor onmisbaar. Zo beweeg je het liefst gewoon lekker vrij in die kleding. Deze wasmachine heeft speciaal daarvoor een programma voor sport- en outdoorkleding. Hiermee verzorg je sportkleding goed en zorg je ervoor dat de eigenschappen van de kleding behouden worden.
Hygiene+-programma Het Hygiëne+ programma haalt alle bacteriën en andere micro-organismen uit de kleding. Dit gebeurt door de combinatie van tempratuurcontrole met extra spoel en centrifugeercyclus.