Indesit was-droogcombinatie BDEBE 961483X WK N
Indesit was-droogcombinatie BDEBE 961483X WK N

Indesit was-droogcombinatie BDEBE 961483X WK N

389,22

Meer informatie

De Indesit was-droogcombinatie BDEBE 961483X WK N heeft een royale wascapaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg. Kies voor Wash & Dry in 45 minuten, Anti-Vlek of stel je programma uit tot een later moment.
Zuinig en efficiënt Deze was-droogcombinatie heeft energieklasse D. Hierdoor bespaar je op water en energie. Er wordt dan ook aangeraden om normaal vervuilde katoenen kleding met het Eco 40-60 programma te wassen, deze is het meest efficiënt in termen van water- en energieverbruik.
Was en droog in 45 minuten Met Wash & Dry 45 is lichtvervuilde was binnen no time gewassen en gedroogd. Na slechts 45 minuten zijn je kleren weer klaar om gedragen te worden. Heb je iets langer de tijd om een was te draaien? Dan kan je er ook voor kiezen om dit programma in 90 minuten te draaien.
Stel je was uit Wil je een was draaien, maar ben je pas laat thuis? Bij de EWDE 751451 W EU N kan je zelf het moment instellen dat de wasmachine start. Hiermee is het mogelijk om het gekozen programma later op de dag of ’s nachts te draaien.
Behandel stoffen op de juiste manier Deze was-droogcombinatie heeft een ruime keuze aan programma’s aangepast op het type stof. Het Dark Cycle-programma zorgt ervoor dat zwarte kleding niet vervaagt, zodat je langer van je kledingstuk kunt genieten. Behandel je wollen kleding zo goed mogelijk met het door Woolmak Apparel Care goedgekeurde wolprogramma, waarmee je de stof beschermt en deze soepel en zacht houdt.
Weg met verschillende type vlekken De Indesit BDEBE 961483X WK N heeft een speciaal Antivlek-programma. Met de optie kun je het type vuil selecteren, zodat je de cyclus zo goed mogelijk kun instellen om de vlekken te verwijderen. Kies voor voedsel, werk of outdoor en het programma wordt aangepast op het soort vlek!