Beko HTV7733XW01 - Was-droogcombinatie
Beko HTV7733XW01 – Was-droogcombinatie

Beko HTV7733XW01 – Was-droogcombinatie

649,00

Meer informatie

Heb je beperkte ruimte maar wil je toch graag je was kunnen wassen en drogen? Dan is de Beko HTV7733XW01 was-droogcombinatie ideaal. Hiermee kan je tot wel 7 kg wassen en tot 5 kg drogen. Met een instelbare toerental van 1400 komt je was er aardig droog uit. Heb je niet veel tijd? Geen probleem, binnen 1 uur is 1kg wasgoed gewassen en gedroogd. Dus binnen 1 uur kan je die lievelingstrui aan. De afmetingen van de Beko HTV7733XW01 zijn 84 x 60 x 59 cm (H x B x D).
Voordelen ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor.
EcoTub: Een trommel gemaakt van gerecycle PET-flessen
Beschikt over smart-home functie HomeWhiz
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko HTV7733XW01 Was-droogcombinatie. Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.
EcoTub De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.
Smart-home functie HomeWhiz Deze was-droogcombinatie is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.
*Download cycles : Mic, gordijnen, lingerie, knuffels, handdoeken
Programma’s
Daarnaast heeft de machine 15 programma’s, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.
ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.
Zekerheid en garantie:
Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement.