Miele wasmachine WCA 030 WCS
Miele wasmachine WCA 030 WCS

Miele wasmachine WCA 030 WCS

557,90

Meer informatie

De Miele WCA 030 WCS is een energiezuinige wasmachine met een energieverbruik van 51 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een vulcapaciteit van 7kg, genoeg voor het wasgoed van een gemiddeld huishouden. De wasmachine beschikt over een beladingssensor, deze functie analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale was resultaat nodig is.
Eenvoudig in gebruik De wasmachine is gemakkelijk in gebruik, tijdens het wassen kun je eenvoudig vergeten wasgoed toevoegen door het programma kort te pauzeren. De honingraat trommel in deze voorlader wasmachine gaat behoedzaam met jouw kleding om. Door de honingraatstructuur vormt zich een dun waterlaagje tussen de trommelwand en het textiel, jouw wasgoed glijdt over dit laagje en wordt zo optimaal beschermd. Daarnaast zul je weinig last hebben van deze Miele, met een geluidsniveauklasse A is hij redelijk stil.
Extra sensor voor meer veiligheid Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.
Uitgerust met verschillende wasprogramma’s Met de aanwezige wasprogramma’s heb je alles wat nodig is voor een schone was, voor elke situatie kun je een passend wasprogramma kiezen.
Het ECO programma is water- en energiebesparend
De beste verzorging zonder functieverlies, met het outdoor programma behoudt buitentextiel zijn functionaliteit onder alle weersomstandigheden
Voor het nabehandelen van microvezels, skikleding of tafellinnen die voornamelijk uit synthetische vezels bestaan gebruik je het impregneer programma
Met de anti-kreuk functie reduceer je kreukels
Een wolwas minimaliseert krimp en vervilting bij wol
De Express 20 functie zorgt dat je was binnen no-time opgefrist is
Een fijne was zorgt ervoor dat synthetisch textiel langer mooi en perfect in vorm blijft
Met een donkere wasgoed blijven spijkerbroeken langer mooi zonder last te hebben van verbleekte kleuren