Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N
Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N

Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N

299,00

Meer informatie

De Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N heeft een wascapaciteit van 6kg. Het Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd drastisch omlaag te brengen.
Katoen 40
Het programma Cotton 40 (katoen 40) is specifiek gemaakt om je wasgoed van katoen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten extra te beschermen.
Stel je was uit
Wil je een was draaien, maar ben je pas laat thuis? Met Startuitstel kan je het wasprogramma’s later op de dag of ’s nachts laten starten. Stel gewoon het programma in en laat je Indesit apparaat de rest doen.
Extra Wash
Het Extra Wash-programma is de ideale oplossing voor alle gedroogde, hardnekkige vlekken, zoals koffie of chocolade. Selecteer deze optie naast een snelprogramma voor uitstekende wasresultaten van je wasgoed.
Waterbalance+
Het innovatieve Water Balance+ programma vermindert drastisch de hoeveelheid water, energie en tijd. Met een kleine was bespaar je tot wel 70% water en 50% energie, terwijl het programma 35% sneller is.
Gymspullen
Het Gym Kit-programma zorgt in één keer voor al uw sportkleding. Stop je sportkleding gewoon in de wasmachine en laat het programma zijn magische werk doen.
Verstelbare voeten
Alleen mogelijk aan de voorkant van de wasmachine.