AEG T7DBAACHEN Sensidry Warmtepomp Wasdroger - 8KG - A++ | Wit
AEG T7DBAACHEN Sensidry Warmtepomp Wasdroger – 8KG – A++ | Wit

AEG T7DBAACHEN Sensidry Warmtepomp Wasdroger – 8KG – A++ | Wit

628,00

Meer informatie

De Sensidry warmtepompdroger biedt de speciale verzorging die je kleding verdiend. Na het drogen voelt je dagelijkse kleding weer als nieuw aan. De AEG SensiDry-technologie zorgt voor een korte droogtijd en het gebruik van lage temperaturen tijdens het drogen. Het energieverbruik van de wasdroger past zich aan aan de omvang van de lading. Dit bespaart veel tijd en energie. De droger beschikt over een verbeterde luchtstroming voor een snel proces. De trommel in de droogkast biedt zelfs extra ruimte, zodat kleding niet in de knoop raakt en kreukt.
Eigenschappen:
Capaciteit 8 kilogram
Veilige, lage temperaturen
Tijd- en energiebesparend
Kortere droogtijd
ÖKOFlow-filtersysteem
Ruime ProTex-trommel
Ingebouwde kledingbeschermer
Bespaar tijd en energie De warmtepompdroger maakt gebruik van de ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren. Afhankelijk van de hoeveelheid was zal het systeem niet alleen de droogtijd, maar ook het energieverbruik aanpassen. Dit is efficiënt en tegelijkertijd ook nog milieuvriendelijk. Het maakt hierbij niet uit of het de was van slechts één dag is, of die van de hele week.
Speciaal ontworpen filter In de Sensidry wasdroger zit maar één filter. Waar een traditioneel model meerdere filters gebruikt, droogt deze droogkast met een enkel filter moeiteloos je was en werkt deze effectief en energiezuinig door. Dit ÖKOFlow-filter is exclusief in droogautomaten van AEG. Het verwijderen en schoonmaken van het filter is geen enkel probleem en is snel gedaan.
Veilig je kleding drogen Je kleding altijd zonder zorgen drogen? Dit kan dankzij de ruime ProTex-trommel. Het patroon van deze trommel zorgt voor de meest efficiënte luchtstroom en biedt ook extra ruimte. Kleding raakt zo niet in de knoop en kreukt niet. Je was kan drogen op veilige, lage temperaturen. Dit is te danken aan de AEG SensiDry-technologie welke slechts de helft van de warmte nodig heeft in vergelijking met conventionele droogtrommels. Kleding voelt hierdoor altijd net als nieuw en energie wordt bespaard!