AEG ProSteam wasmachine L7FBN86GS
AEG ProSteam wasmachine L7FBN86GS

AEG ProSteam wasmachine L7FBN86GS

612,98

Meer informatie

ProSteam wasautomaten van AEG hebben een stoomfunctie die ervoor zorgt dat je was kreukvrij uit de trommel komt. De L7FBN86GS is ook uitgerust met ProSense-technologie om het programma af te stemmen op de lading. Deze voorlader wasmachine met een vulgewicht tot 8 kg is uiterst zuinig in energieverbruik en heeft een startuitstel-functie.
Dankzij ProSteam veel minder strijkwerk De AEG L7FBN86GS biedt je 2 eenvoudige manieren om stoom te gebruiken tijdens de wascyclus. Bij het selecteren van een wasprogramma kun je de ‘Plus Steam’ toets indrukken, waardoor je kleding na het wassen wordt glad gestoomd in de trommel. Dit bespaart je aardig wat strijkwerk. Je kunt ook direct het speciale stoomprogramma selecteren. Dit korte programma is handig om synthetische en katoenen kleding te ontkreuken en van nare luchtjes te ontdoen. Je hemden komen strak en fris uit de trommel.
Dankzij ProSense een perfecte balans De 10 programma’s van deze wasmachine worden ondersteund door ProSense-technologie. Sensoren meten je waslading en passen het gekozen programma op maat aan, ook bij een halve belading. Deze sensorgeregelde programmering bespaart niet alleen water en energie, maar zorgt er ook voor dat je kleding niet langer dan noodzakelijk wordt gewassen. Je wasgoed slijt minder en behoud zijn originele vorm en kleur langer.
Enkele features van de AEG ProSteam wasmachine L7FBN86GS Groot display waarop je de verschillende functies kunt instellen en aflezen, waaronder startuitstel functie, resttijdindicatie, programmakeuze en einde programma.
Het MyMix 69min-programma balanceert tijd, energieverbruik en zorg bij het wassen van dagelijkse ladingen tot 5 kg. Het wast op 30 °C en in slechts 69 minuten klaar.
Na het wassen centrifugeert de wasmachine tot 1600 toeren per minuut, waardoor je kleding droger uit de trommel komt.
De Care-trommel is nog zachter voor je stoffen De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde schoep. Een dun laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Zo worden je stoffen extra beschermt en nog zachter tijdens het wasprogramma.