AEG ProSteam wasmachine L7FBN84GW
AEG ProSteam wasmachine L7FBN84GW

AEG ProSteam wasmachine L7FBN84GW

789,00

Meer informatie

Deze L7FBN84GW ProSteam wasmachine heeft een vulgewicht van 8kg en 1400 tpm. De ProSense-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan. Verder is de wasmachine voorzien van overloopbeveiliging met AquaControl.
Verzorgt kleding én bespaart water en energie Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen (met minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat). Slijtage wordt verminderd en favoriete jouw basics blijven langer mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. Wil je nog energiezuiniger bezig zijn? Dan kun je met startuitstel heel eenvoudig de start van de wasbeurt uitstellen, bijvoorbeeld naar de daluren. Natuurlijk kun je ook een andere tijd kiezen die jou goed uitkomt.
Minder strijken en frissere kleding Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of sluit een wasbeurt af met een stoom zodat je jouw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken. Ook het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom tijdens een krachtige wasbeurt. Om kleding te reinigen en bacteriën te verwijderen.
Bescherm je favoriete kleding De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde schoep. Een dun laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Zo word je kleding nog zachter in de wasmachine.