AEG ProSense wasmachine L6FBN84GV
AEG ProSense wasmachine L6FBN84GV

AEG ProSense wasmachine L6FBN84GV

599,00

Meer informatie

Deze AEG L6FBN84GV wasmachine beschikt over een toerental van 1400 per minuut. Hierdoor komt je wasgoed nog droger uit je wasmachine. Met de ProSense-technologie wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat.
Verzorg je kleding zonder teveel water én energie te verbruiken Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen. De minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat wordt automatisch ingesteld. Slijtage wordt verminderd en jouw favoriete items blijven (langer) mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie en is het uiteindelijk goed voor de portemonnee.
Zachtere kleding dat voel je direct Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. De SoftPlus-technologie zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het in de trommel terechtkomt. Jouw favoriete kleding voelt zachter en gladder aan dan ooit tevoren. Ook het anti-allergieprogramma maakt jouw kleding zachter, bovendien maakt dit programma gebruik van stoom om zo de bacteriën te verwijderen.
Een betrouwbare wasmachine De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid, slechts 74 dB. Voor extra gemoedsrust wordt de ÖKOInverter motor geleverd met 10 jaar garantie.
Ben je op zoek naar een wasmachine die er voor zorgt dat jouw favoriete kledingstukken schoon worden en langer mooi blijven? En dat de machine daarnaast automatisch de wastijd, het energie- en waterverbruik aanpast aan de grootte van jouw lading? Zoek dan niet verder. De AEG L6FBN84GV ProSense Wasmachine is de beste keus voor jou.