AEG L8FE8000V - UniversalDose - ÖKOMix - Wasmachine
AEG L8FE8000V – UniversalDose – ÖKOMix – Wasmachine

AEG L8FE8000V – UniversalDose – ÖKOMix – Wasmachine

849,00

Meer informatie

De AEG L8FE8000V wasmachine beschikt over een grote trommelinhoud van 9 kg , waarbij was dankzij de 1600 toeren nog droger uit de machine komt. Met UniversalDose worden PODS-capsules 60% sneller geactiveerd, waardoor het beter vlekken verwijderd. De ProSense meet de belading waardoor het optimale hoeveelheid water wordt gebruikt en kies een van de stoomprogramma’s om kreukels te verminderen. Wil je een programma later starten? gebruik dan de startuitstel. Liever hygiënischer wassen? kies dan het Anti-Allergie programma.
Voordelen UniversalDose voor PODS-capsules
Startuitstel
Anti-Allergy, hygiëne programma
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
UniversalDose voor PODS-capsules Deze AEG wasmachine beschikt over UniversalDose. Deze unieke lade is speciaal gemaakt voor PODS-capsules. Er worden waterjets gebruikt om de capsules in de lade te verzachten en te openen, waardoor ze 60% sneller worden geactiveerd dan in de trommel. Hierdoor kan je veel beter vlekken verwijderen tijdens een koud en snel programma van een uur.
Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Kenmerken van de AEG L8FE8000V
8000 serie – Groot display – ÖKOInverter motor – UniversalDose – Startuitstel – ProSense – Stoomprogramma – ProSteam – AquaControl – ÖKOMix – ART snelbevochtigingstechniek – DirectSpray – Kinderbeveiliging – Anti Allergy programma – Zijde programma – Tijdbesparende opties
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, Steam, OKOPower 59 min, 20min 3Kg, Outdoor, Anti-Allergy Vapour
Optie vlekken behandelen, Optie extra spoelen
Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.
Stoomprogramma’s & tijdbesparende opties