AEG L7FENQ96 - 7000 serie - AutoDose - Wasmachine
AEG L7FENQ96 – 7000 serie – AutoDose – Wasmachine

AEG L7FENQ96 – 7000 serie – AutoDose – Wasmachine

749,00

Meer informatie

Deze AEG L7FENQ96 wasmachine beschikt over een totale wascapaciteit van 9 kg. Met het AutoDose systeem wordt wasmiddel-en verzachter automatisch gedoseerd, waardoor je nooit meer over-en onderdoseert. Stoom je kleding voor minder geurtjes en kreukels met ProSteam en de ProSense technologie weegt je wasgoed en past daar het waterniveau en de tijd op aan. De wasmachine is ook te verbinden via WiFi met de My AEG Care-app. Het SoftPlus systeem zorgt voor een zacht resultaat en via de startuitstel kan je het programma starten wanneer je wil.
AutoDose, automatische wasmiddeldosering Dankzij de sensoren van de AutoDose hoef je nooit meer zelf te berekenen hoeveel wasmiddel je nodig hebt. Deze sensoren berekenen de juiste hoeveelheid wasmiddel en-verzachter. Hierdoor is over-en onderdoseren verleden tijd. Dankzij de juiste hoeveelheid, blijft kleding langer mooi en was je met een nog beter resultaat.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
Verbinden met de app via WiFi Deze warmtepompdroger gaat mee met de technologische ontwikkelingen. Het is namelijk mogelijk om de droger te verbinden met de My AEG Care-app via WiFi. Bekijk op afstand allerlei instellingen, adviezen of stel de beste programma’s in. Deze functie zorgt voor nog meer gemak in huis.
ProSense, water en energiebesparend De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Fuzzy LogicSensorgeregelde waterdosering Het FUZZY-LOGIC systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wil wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
Kenmerken van de AEG L7FENQ96
ProSteam – ProSense – AutoDose – My AEG App – ÖKOInverter motor – 1600 tpm – Woolmark Blue – AquaControl – EcoTimeSave – Onbalans correctiesysteem – Kinderbeveiliging – SoftPlus – MachineClean – Groot display – Startuistel
Programma’s
Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk,
Steam, Anti-Allergie, 20min 3Kg, Outdoor, Jeans, Machine Clean, Easy Iron,
Denim, Bed Linen, Duvet, Sport, Microfibre, Towels, Fleece, Working Clothes,
Gordijnen, Spoelen, Afpompen, Centrifugeren
Optie vlekken behandelen
Optie extra spoelen