AEG L7FEE96SV - ProSteam - UniversalDose - Wasmachine - NL/FR
AEG L7FEE96SV – ProSteam – UniversalDose – Wasmachine – NL/FR

AEG L7FEE96SV – ProSteam – UniversalDose – Wasmachine – NL/FR

749,00

Meer informatie

De AEG L7FEE96SV wasmachine, beschikt over een wascapaciteit van maximaal 9 kg en heeft programma’s voor onder andere; Synthetisch, delicaat en een Anti-Allergie programma, om extra hygiënisch te wassen. De ProSense technologie zorgt dankzij de beladingssensor voor de optimale wastijd, waterverbruik en energieverbruik. De ProTex trommel beschermd je kleding beter tijdens het wassen. Wil je later een programma starten? kies dan voor de startuitstel.
Voordelen ProSteam, stoomprogramma
Anti-Allergie programma
ProSense, beladingssensor
Nadelen Beschikt niet over een trommelreinigingsprogramma
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
UniversalDose voor PODS-capsules Deze AEG wasmachine beschikt over UniversalDose. Deze unieke lade is speciaal gemaakt voor PODS-capsules. Er worden waterjets gebruikt om de capsules in de lade te verzachten en te openen, waardoor de 60% sneller worden geactiveerd dan in de trommel. Hierdoor kan je veel beter vlekken verwijderen tijdens een koud en snel programma van een uur.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Kenmerken van de AEG wasmachine
ProSteam – Groot display Nederlands & Franstalig – ProSense – UniversalDose – ÖKOinverter motor – AquaControl – 10 jaar garantie op de motor – Woolmark Blue – Extra spoelen – Vlekken behandelen – Anti-schuim spoelsysteem – Kinderbeveiliging – Anti Allergie
Programma’s en functies op de AEG L7FEE96SV
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, WoolSilk, Steam,
MyMix 69min, 20min 3Kg, Outdoor, Anti-Allergy Vapour
Anti-schuim spoelsysteem
Optie extra spoelen en vlekken behandelen
Stoomprogramma’s – Zijde programma