AEG L7FE96EVS - UniversalDose - ProSteam - Wasmachine
AEG L7FE96EVS – UniversalDose – ProSteam – Wasmachine

AEG L7FE96EVS – UniversalDose – ProSteam – Wasmachine

899,00

Meer informatie

Deze AEG L7FE96EVS wasmachine beschikt over een toerental van 1600 tpm, waardoor je wasgoed nog droger uit de wasmachine komt. Met de ProSteam en PlusSteam-optie kan je stoom toevoegen aan programma’s, waardoor je kreukels verminderd en geurtjes verwijderd. Gebruik je PODS-capsules? dan worden deze nog beter geactiveerd in de wasmiddellade voor het nog beter verwijderen van vlekken. Er zijn programma’s voor delicaat en synthetica en om een programma op een later moment te starten, gebruik je de startuitstel.
Voordelen Stoomprogramma’s
ProSense, beladingssensor
Startuitstel
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen.
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
Start van het programma uitstellen met eindtijduitstel De wasmachine beschikt over een eindtijduitstel functie. Met deze functie kan je zelf bepalen wanneer je een programma klaar wilt hebben. Zodra deze functie aanstaat, wordt er in het display aangegeven wanneer de was klaar is.
UniversalDose voor PODS-capsules Deze AEG wasmachine beschikt over UniversalDose. Deze unieke lade is speciaal gemaakt voor PODS-capsules. Er worden waterjets gebruikt om de capsules in de lade te verzachten en te openen, waardoor de 60% sneller worden geactiveerd dan in de trommel. Hierdoor kan je veel beter vlekken verwijderen tijdens een koud en snel programma van een uur.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Kenmerken van de AEG L7FE96EVS
ProSteam – PlusSteam optie – UniversalDose – Groot display – ÖKOInverter – Overloopbeveiliging met AquaControl – Optie extra spoelen – Kinderbeveiliging – Anti Allergy programma – Zijde programma – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – SoftPlus
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Eco 40-60| Cottons| Synthetics| Delicates| WoolSilk| Steam| MyMix 69min| 20min 3Kg| Outdoor| Anti-Allergy Vapour
Extra opties: On/Off, Steam, Pods, Start/Pause, Temp Selection, Spin Selection, Stains/Pw, Rinse, Time Saving, Delayed Start
Stoomprogramma’s en zijde programma
Optie extra spoelen & optie vlekken behandelen