AEG L6VAPOR - 6000 serie - ProSense - Wasmachine
AEG L6VAPOR – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

AEG L6VAPOR – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

579,00

Meer informatie

Met deze AEG L6VAPOR wasmachine kan je maximaal 9 kg wasgoed kwijt in de trommel. Daarbij wordt je kleding goed verzorgd door ProTex trommel, die voorzichtig omgaat met kleding. De ProSense technologie zorgt ervoor dat met de juiste hoeveelheid was de juiste instellingen worden gekozen voor een beter resultaat en minder slijtage. Wil je later je programma starten? kies dan voor de startuistel. Voor extra hygiëne is er ook nog een Anti-Allergy Vapour programma.
Voordelen Anti-Allergie programma voor extra hygiëne
ProSense beladingssensoren
Startuitstel om een programma later te starten.
Nadelen Beschikt niet over een speciaal reinigingsprogramma
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Kenmerken van de AEG L6VAPOR
ProSense – ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie – Startuitstel – AquaStop – ProTex trommel – Anti-allergie programma – Overloopbeveiliging met AquaControl – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging – Onbalans-correctiesysteem – Delicate programa – Woolmark Blue gecertifceerd
Programma’s en functies
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, 20min 3Kg, Cotton 20, Duvet, Anti Allergy Vapour, Centrifugeren/Pompen
Optie extra spoelen
Optie vlekken behandelen
Startuitstel
Let op: Voor de 10 jaar garantie op de ÖKOInverter motor, dien je binnen 8 weken na aankoop je te registeren bij AEG.